Deli tramp gümrük tarifelerini 90 gün ertelemis müzakere edilecekmis ve ABD borsaları yüzde 6 yukarı fırladı yarın imkb den de iyi bir tepki gelirve bu pustun hissesi ne yapar bilmem çünkü patron ve tahtacizi pust hayirlisi
Deli tramp gümrük tarifelerini 90 gün ertelemis müzakere edilecekmis ve ABD borsaları yüzde 6 yukarı fırladı yarın imkb den de iyi bir tepki gelirve bu pustun hissesi ne yapar bilmem çünkü patron ve tahtacizi pust hayirlisi
kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline
Yeni bir turp veya olumsuz bir durum çıkmazsa ,
2025 yılının bist rallisi yarın itibarıyla yavaş yavaş başlar, bu ralli zaman zaman düzeltmelerle eylül ekime kadar sürer diye tahmin ediyorum
Sizin beğendiğiniz yorumlar hangileri biz de onları takip edelim . Sizin yorumunuz hiç yok . Zaten sorun da burada hiç fikir yazmassanız hata da etmezsiniz. Bence siz de fikrinizi yazın arada sırada . Ben zaten Falcıyım bu hissede patronun dediği olur çalışması var. Neler olacağını tek o biliyor gerisi Fal I güzaf. Adam aylardır kap atmıyor. Fabrikaya yeni makinalar geldi üretim Planlaması yapıldı kapasite planlaması belediye izinleri hepsi geldi Siz hiç kap attığını gördünüz mü ?
O zaman geriye tek bir şey kalıyor Ya HAbere bakılır Heber yoksa Fal açılır.
AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.
Cok hizli dönüs var yorumcular bu para neymis böyle 1 saat önce aglayan yorumcular şimdi xte
Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Alark ları sattım Egeen aldım Alark çakıldı Egeen idare ediyor. Bu düşüş devam eder ise Aefes satacağım Sonra AGHOL satıp Egeen alacağım bu BAyraktar bana hayatımın en büyük zararını yazdırdı. Portföy , portföy olmaktan çıktı tek kağıt yatırımı olma yolunda gidiyor. Artık ölmek var dönmek yok. 2 Ay içerisinde 12 500 TL olursa bu bana verdiklerini alabilir yoksa tuzlayıp kaldırıyoruz 3 sene sonra bakarız artık.
Bu patronun unuttuğu şey şu. Az dan az Çok tan çok gider !..
AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.
Yer İmleri