Kendi yazdığı malı alıp yeni bir hareket sahası mı yarattı yoksa ky nin mi malını aldı?..
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Kendi yazdığı malı alıp yeni bir hareket sahası mı yarattı yoksa ky nin mi malını aldı?..
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
Aylık hareketli ortalamasına cektiler fiyatı (572) yıllık ortalama (564) endeksin (104 kapama) hareketine buda kendince tepki verdi. Trend başlatması için 6730 temetuden arındırılmış zirvesinin ustune atmalı. Yoksa cokda heyecanlanmamalı. Aradaki cıkıslar zaten ağaların grafik çalısmasından ibaret
Yazdıklarım deli saçmasıdır. Hiç bir anlamı yoktur. Yatırım ve bilgi tavsiyesi değildir. Sohbet muhabbet amaçlıdır
Mal almak için yapılmış bir hareket olduğunu zzannetmiyorum.eğer öyle ise mal almayı bilmeyen biri.
4.70 fiyata satış girip mal gösterme k isterken yanlışlıkla satış tuşu yerine alış tuşuna basmış olabilir.
Tahtada satış baskısı yapanların gotunu kesmek amaçlı bir alış işlemi olabilir.
Gotu kesilenler yarın intikam satışı yapabilir.
Her ne ise yarın anlarız.ytd
g
Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...
Bugünkü işlemle ilgili herkesin kendine göre bir bakış açısı vardır. Bütün gün canlı olarak seansı izledim satış kademeleri doluydu ve satış ağırlıklıydı seans sonlarına doğru 10 kademede 180.909 lot satış olduğunu burda paylaşmıştım.
Benim tahminimi paylaşmak istiyorum:
Yatırım Finansman : Alış 230,369 lot bu aracı kurum genelde cıtıbank'a virmanlıyor ancak 2-3 ay kadar önce aldıkları kendi takasında görünüyor.
Satıcılar:
1- Tacirler Yatırım: 72,898 lot muhtemelen İrfan beyin sattığı gün alınanlar.
2- İş Yatırım : 58,357 lot İrfan beyin sattığı gün Gedik Yatırım tarafından alınan zaman, zaman karşılıklı işlemler sonu toplanan lotlar
3- Yapı Kredi Yatırım: 53,500 lot geçen hafta ziraat yatırımın sattığı emeklilik fonuna ait 4,35 alınan lotlar![]()
4- Deniz Yatırım : 23,000 lot 2 hafta kadar önce merkezi kayıt kuruluşuna satış için kaydedilen lotların bir kısmı olabilir
Sonuç Olarak : 1- Satış baskısı oluşturmak için yazılan lotları gören biri dayanamayıp almış olabilir .![]()
2- Asıl sahibine teslim edilmek üzere toplanmış lotlar, tek hesapta toplandı veya patron tarafından alındı bunu yarın görürüz ancak bu ihtimal biraz zayıf patronun daha önceleri yatırım finansman üzerinden alış yaptığını hatırlamıyorum
'' Yatırım Tavsiyesi Değildir ''
son dak alımı yapanlar yanlışlıkla yapmadı ise yatırım finans genelde yabancıların kullandıgı aracı kurum ..?
yarın altın,mı yoksa tombul parmak,mı oldugu çıkar ötemi gidecek dötemi belli olur..![]()
ZIR-DELİ Y.T.D
Yer İmleri