Sayfa 467/758 İlkİlk ... 367417457465466467468469477517567 ... SonSon
Arama sonucu : 6057 madde; 3,729 - 3,736 arası.

Konu: FENER - Fenerbahçe Futbol A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by buffettwarren Yazıyı Oku
    Helal valla dış güçler dedik ama öyleymiş..bireysel iyi topçular olabilir ama henüz takım değil Fener..

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
    Evet. Fener kesinlikle takım olamadı. Mesut , pelkas, Gustavo, İrfan , osayi ile oynamaliyiz.

2. O mantıkla yatırım yapanın canı yandı.
     Alıntı Originally Posted by fenerLEE Yazıyı Oku
    FENERBAHCE'nin ölüsü bıle binnaz karısını yener

https://www.youtube.com/watch?v=oPBX7tSxEfQ
    CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by Buraktepe Yazıyı Oku
    Bugun 3.74 ten terkeye gsray attim. Bjkas larda duruyor. Fener o kadar habere geriliyor. Bakalim hafta sonu mac nasil sonuclanacak. Fener yenerse bu ikisi yuzde iki uc sksi acabilir yalniz beraberlik yada yenilgi durumunda iyi prim yapacaklardir. Bayadir baskilandilar. Fener hissesi icin ky cok dolustu sanirim. Hareket edemiyor hisse. Takim zaten baya puan topladi muhtemelen hakem ayagindan tutup cekecektir geriye.
    Ayagindan tutup cektilerde.

Not: Gol nizami gibiydi.
    Son düzenleme : Buraktepe; 07-02-2021 saat: 02:01.

4.  Alıntı Originally Posted by Buraktepe Yazıyı Oku
    Maci izlemedin herhalde. Tek kale bastirdilar. Fener kotu oyunla kazaniyor bakalim nereye kadar. Alacagi puani aldi. Hakemler bence bundan sonra uzerine oynacak. Ali Koc un basarili olmasi siyasetende tercih edilecek bir durum degil bazilari icin o yuzden fener Messi Ronaldo ikilisini bile transfer etse ikincilikten yukarisini goremez. Ha bende hissesini alip satiyorum ama yorumum bu fener icin. Hafta sonu derbide Fener alirsa cok buyuk supriz olacak benim icin. Baskan Aziz olsaydi boyle dusunmezdim. Gezi de dendigi gibi olay agac olayi degil.
    Bu yazimda dursun. Ali Koc fener in basinda durdugu surece lig sonlarinda paylasirim.

5.  Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    bjk konyayı yenemez , fener çok rahat yener gsrayı , bu maç o maç değil..
    ben bu şekilde poz aldım , izleyip göreceğiz..yrd
    Valla Savas sonuctan o kadar emindimki macin skoruna baktim geceleyin. Izlemedim bile. 2 kere 2 dort. Ali Koc bugun samp getirse yarin siyasi partinin adayi olarak cikacak. Buna herkes izin verse siyasi idare izin vermez.

Ha hisse alip satmak ayri birsey. 32 nin altina geldigi her yerden de alirim o ayri mevzu. Benimki baska bir tespit.

Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    puana lafımız yok..
    bu maç 3 puanlık değil 7 puanlık maç..
    yendiğin taktirde hem ikili averaj hem 6 puanlık fark oldu sana 7 puan..
    bu maçı ne olursa olsun almalıyız ve rakibi psikolojik olarak bitirmemiz lazım..
    mert hakanmış , ferdiymiş, samattaymış falan hikaye bunlarla olmaz..
    samatta hariç diğer ikisi 3. ligde forma giyebilir ancak..
    mesut fantazisine falan gerek yok şu an , pelkas oluverse içlerinden geçeceğiz bunların..
    sosa pelkasın yerinde oynayacak , orta sahada gustavo ozan sağ osai sol valencia önlerinde sosa serbest en önde thiam..
    4/4/1/1
    nasıl pelkas thiamı besliyorsa sosa thiamı besleyecek sağdan soldan adam kaçıracak , önde thiam valencia baskı yapıyor zaten..
    fantazi olmadan çakıp geçeceğiz yani..
    haydi bismillah şimdiden..
    terimin hakem diye ağlamasını istiyorum maçtan sonra, irfan da bizi istiyor diye demeç versin..
    bu maçı aldık mı şampi..... diyeceğiz, de hayde hoca..
    erol cloud bildiğini okuyor , ne desek nafile..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

Alıntı Originally Posted by Buraktepe Yazıyı Oku
    Valla Savas sonuctan o kadar emindimki macin skoruna baktim geceleyin. Izlemedim bile. 2 kere 2 dort. Ali Koc bugun samp getirse yarin siyasi partinin adayi olarak cikacak. Buna herkes izin verse siyasi idare izin vermez.

Ha hisse alip satmak ayri birsey. 32 nin altina geldigi her yerden de alirim o ayri mevzu. Benimki baska bir tespit.
    maçın ilk yarısı 3 pozisyon var , biri gol olsa farklı bir senaryo konuşurduk, gustavo yetişir dedim olmadı..
    gsray bişey oynamadan kazandı , sağlık olsun..pozisyona devam , şimdilik üzülen taraf biz olduk..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

8. Fatih Terim ağlamadı, sen ağlıyacan galiba. Bu arada maçtan önce kesin alacağız demek suçtur böyle tavsiye veremezsin. Bütün sporlar yüksek fiyatlanıyor bence. Gs, bjk 1.20,den, fener 6 dan çıkmış, ha daha çıkar mı belli olmaz, ama yükselmişler.
     Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    maçın ilk yarısı 3 pozisyon var , biri gol olsa farklı bir senaryo konuşurduk, gustavo yetişir dedim olmadı..
    gsray bişey oynamadan kazandı , sağlık olsun..pozisyona devam , şimdilik üzülen taraf biz olduk..
    Para tekniği yapar.

Sayfa 467/758 İlkİlk ... 367417457465466467468469477517567 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •