Sayfa 468/637 İlkİlk ... 368418458466467468469470478518568 ... SonSon
Arama sonucu : 5090 madde; 3,737 - 3,744 arası.

Konu: ...:::Beyaz Yaka için Yatırım Koçluğu...:::

1. bu ayki hisse alım hakkını yine ANHYT ve BRISA dan yana kullancağım gibi duruyor.
    fiyatları uçmuş sanayi hisselerine elim gitmiyor hala.

2.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Tam raki sofrasi sorulari bunlar..
    Yani saatlerce uzerinde konusulacak gibi.
    Burada kisa bir cevap icime sinmez.
    Syg,
    Peki, anladım.

Kriz sorum da böyle bir cevap gerektiriyordu. Bundan sonra rakı sofrası için tarih mi sormalıyım acaba :D

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by Miriel Yazıyı Oku
    Peki, anladım.

Kriz sorum da böyle bir cevap gerektiriyordu. Bundan sonra rakı sofrası için tarih mi sormalıyım acaba :D

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Seni cok taktir ediyorum,

Merakli ve ogrenmeye ac bir kisiligin var.

Boyle devam et.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

4.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Seni cok taktir ediyorum,

Merakli ve ogrenmeye ac bir kisiligin var.

Boyle devam et.

Syg,
    Teşekkür ederim Sn Dudu, sizden duymak çok sevindirici.

5.  Alıntı Originally Posted by thron Yazıyı Oku
    bu ayki hisse alım hakkını yine ANHYT ve BRISA dan yana kullancağım gibi duruyor.
    fiyatları uçmuş sanayi hisselerine elim gitmiyor hala.
    iyi yapıyorsun...önce mal ucuz olacak...trader değiliz ki momentuma oynayalım, alıp 1-2 gün sonra satalım...işler beklediğimiz gibi giderse o hissede, belki 5 sene tutacağız.

Bu nedenle uzun vade yatırım için 1. ve en önemli koşul, fiyatının uygun olmasıdır bence...ben buna grafik pahalı olmayacak diyorum zaten

6.  Alıntı Originally Posted by thron Yazıyı Oku
    Geçmiş sayfalarda detaylı yazdım, FROTO kriz zamanı 3 tl gibi fiyatları görmüş krizden iki yıl sonra (2010) ise 8 tl gibi fiyatlarda dolanmış.

yani 20tl diyerek ultra kötümser bir senaryo falan öngörmüyorum, TRump ın bir iki vukuatı, inşaat sektöründe durulma vs.. ile bu rakam görülebilir.

40 tl ye niye gitsin diyorsanız da şunu sorarım.

hissenin 3 tl den 60 tl ye gittiği gibi bir realite varken; 20 tl den 40 tl ye gitmesi size niye bu kadar ütopik geliyor.
    dediniz dediniz koca hisseyi en çok düşenler arasına soktunuz bugün %7 aşağıda şu an!!!

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    dediniz dediniz koca hisseyi en çok düşenler arasına soktunuz bugün %7 aşağıda şu an!!!
    Sayın cautıonary daha çarşı karışmadı.Amerikan borsaları böyle devam ederse aselsanlar hektaşlar brisalar aksalar falan hepsi masal olur.Ben amerikan borsalarından çok huylandım.Üçe beşe bakmadan güneş ve işyatdan çıksam mı diye düşünüyorum ciddi ciddi.

8.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    sektörün içinden geldiğim için dinamikleri az buçuk biliyorum, Ford TR de çok büyük oranda ticari tarafta (kamyon ve panelvan) aktif.

bu sebeple iç piyasanın durumuna fazlası ile bağımlı.

ihracat kısmı sağlam gözükebilir ama orda da onlarca farklı kriter senaryo var.

hedef fiyatıma gelirse alırım, param hazır

Sayfa 468/637 İlkİlk ... 368418458466467468469470478518568 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •