Sayfa 468/964 İlkİlk ... 368418458466467468469470478518568 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 3,737 - 3,744 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1. Başka köyde Zt burayı bu akşam okuyacağı yazılmış. Öyle ise bende Zt e derimki babası Ertan beyi ikna etsinde illa Bodrum otelini geri alcam diye diretmesin. Daha neyin hırsıdır bu. O kadar batmış yatırımcıyı gözünün önüne getirsin. Yukardaki 700 ncü arkadaş doğru yazmış. Birde sayın melikenin dediği gibi topu topu piyasadaki 50 milyon lotu 1 lerin üzerinden geri alsalar bu kadar beddua almasalar ama ertan baba buraları okumuyor bence. Birde dökmeye calıştığınız bu ky ilerde hissenize yine sizler adına sahip çıkan insanlar.Ben diğer insanlar kadar magdur değilim ama diğerlerine yapılan haksızlığada göz yummam.

2. Zeynep tumere sormak lazim ? Insan evladinin gozunun icindeki gulumsemeyi gorunce , bunun paha bicilemez oldugunu oda bilir. Kendi cocugunun gozunun icine baksin. Bizim cocuklarimizda var. Ve onlarin gelecegini biz kervana guvendik yatirdik ve ne haldeyiz. Zeynep hanim icin 50 bin tl 100 bin tl para kaybi cok olmayabilir ama bizim gibi adamlar icin cok. Alinterimizi yatirdik. Gelecegimizi yatirdik. Gelinen noktada magduriyetimiz ortadadir. Bizimde coluk cocugumuz var.

PLK-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Yukarıda yazılan tüm yorum ve ifadelere bende hisseye yatırım yapmış biri olarak çoluğumuzun çocuğumuzun rızkını yatırdık.Ama bakıyorumda karşı taraftan hiçte iyiniyet adına bir hamle göremiyoruz. En azından size karşı iyiniyetlerini ifade eden insanlar oldu onların mahçup olmaması adına insaniyet namına birşeyler yapmanız dürüstçe olurdu.Bu kadar insanı oyalamakla elinize geçen nedir. Yukarda yazilan gibi insanlar ana babasının gözünün içine bakıyor ama siz bu durumdan hiçte rahatsız değilsiniz gibi. Biraz insaf ve vicdan sahibi olmak lazım diyorum.

4. Hepimiz zor durumdayız. Para yatırdık yıllardır bekliyoruz. Karşılığında hiçbir şey görmedik, para pul oldu.
    Ben zeynep hanıma güvenmiştim. 12 aylık bilanço açıklanana kadar harekete geçmeyi düşünmüyorum. Benim için son tarih budur.
    Bu zaman içinde neler yapılabilir bunu düşünüyorum. neden 12 aylık diyorum çünkü genelde şirketler tamda içinde bulunduğumuz dönemde şirket gayrimenkullerini değerlemeye tabi tutarlar. eğer yönetim iyi niyetli ise yıllardır yapmadığını yapar otellerini yeniden değerlendirir. Bu sayede yeni kredi olanaklarıda açılır.

5. Zt hanım burayı okuyorsa ben de iki kelam edeyim.
    Bakın Zeynep Hanım siz öyle ya da böyle artık bu şirketin patronusunuz ve bu şirket halka açık bir şirket. Binlerce ortağınız var. Sizden rica ediyorum bir adım atarken şirketin dolasıyla ortaklarınızın çıkarlarını ön plana alın. Binlerce kişi bu şirketin borsadaki diğer şirketler gibi olmasını istiyor çok bir şey istemiyor. Lütfen gereken adımları atın. Ne adım atılması gerektiğini bilmiyorsanız diğer şirketlerin neler yaptıklarına bakın ya da danışmanlarınız varsa kafa kafaya verin ve en kısa çözüm yolunu uygulayın. Danışmanız yoksa da lütfen edinin. Piyasalar hakkında bilgi eksikliğiniz olduğunu düşünüyorum. Bu eksiklik binlerce kişinin hayatını etkilemesin. Er veya geç anlayacaksınız ama bazılarımız için geç olacak. Rica ediyorum gerekleri yapın.

6.  Alıntı Originally Posted by madyes Yazıyı Oku
    atı alan uskudarı geçti glabal giriz kapıda girdi girecek vakit tam vakitdir yoksa çok geç olur grizi iliklerinizde hissedeceginiz bir döneme girdik !'!!!!!! girecegiz !!!!!!! bir zamalar ertan babanın ekmek verdigi kişiler sayılı iş adamlarının içine girmişlerdir eminim bursada zeynep hanım taploya lütfen iyi bakın cemiyette ve borsa camiyasındaki ilmeyi yaklamanın tam vaktidir benim gibi küçük yatırımcılar 3 ve 5 kuruş kazansada hep küçük yatırımcıdır ama sizin farklı oldugunuzu göstermeniz gerekir su akar iken testi dolar zeynep hanım gören gözleriniz gercekleri görsün lütfen..
    zeynep hanım kendinizi bizim yerimize koyun bir an ve 5 yıl vs beklemiş oldugunuz hisse senedinin ve endexin zirve yaptıgı bu dönemlerde satıp zirvedeki diger başka bir hisse senetlerine yönelirmisiniz? yoksa artarnetif bularak kredi çekerek maaşınızdan veya arababanızı satarak maliyetinizimi düşürerek kervn hisse senedinde beklemeyimi tercih ederdiniz? 3 _ 5 lot toplarım hesabı ise inanın 5 lot toplarsınız birileri gelir 50 lot alır 50 lot toplarsınız birleri gelir 500 lot alır endex zirve yaptıgı bu zamanda !! döngü böyle devam eder bu döngüyü lehinize cevirirseniz varlıgınızı temsilen sayılganlar olarak en çok sizler kazanırsın hem borsa camiyasında hem kendi cemiyetinizde lütfen zeynep hanım bunun farkına varın artık çok geç olmadan keybedilen zamanı geri kazanma zamanı degilmi szice ??

7. doktor merhaba, geçen memsa ziyareti yapılmış, resimleri görmüşsündür, ne olacak bundan sonra?

8. Selimin bir suru sirketi zarara ugrattigi ile ilgili spk nin suc duyurulari var. Zeynep kardesini ibra ettigine gore bence suc duyurularini kale almamis oluyo. Yani ibra ettigi icin ilerde selim suclu olursa zeynep hanimsa sucu ortmus oluyor. Onunda bu konuda hukuken cani yanabilir. Bu yuzden selimle ilgili suc duyurularinda gerekli durumlari duzeltmesi gerekir.

PLK-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 468/964 İlkİlk ... 368418458466467468469470478518568 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •