Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
pek çoğu ne diyeceği konusunda şaşırmış durumda benim gözlemim bu önce faiz artmalı diyor 15 saniye sonra ama çözüm mü hayır diye lafı bambaşka noktaya getiriyorizleyen birisi ekonomistin yaptığı yorumdan faiz artırımını destekliyor yorumunu da çıkarabilir desteklemiyor yorumunu da çıkarabilir
![]()
Faiz arttırımı konusunda arada geçecek diyaloğu ben size söyliyeyim
Damat: Bubacım merkez bankası faiz arttırılması lazım uçuruma doğru yuvarlanıyoruz diyo
Reis: Olmaz öyle şey, ısrar etmesinler hepsini külliyeye çağırır kırbaçlatırım
Damat: Tamam bubacım söylerim
Merkez Bankası: Faiz arttırmaya gerek yok, ekonomik göstergeler olumlu
https://twitter.com/ForeksTurkey/sta...598816768?s=19
Commerzbank: TCMB'nin dün rezerv mekanizmasında değişikliğe gitmesi iki şeyi ortaya koydu: 1- TCMB durumdan endişe duyuyor ve bir adım atması gerektiğini düşünüyor 2- Ancak TCMB'nin faizleri artırmaya ceraseti yok veya bunu yapmasına
artık izin verilmiyor
Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
ABD ile ön mutabakat sağlandığı haberi boşta kaldı piyasa bekliyor haberi
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
https://twitter.com/ForeksTurkey/sta...912310784?s=19
Commerzbank: Gelişmelere bağlı olarak TL'nin destek bulmak yerine 5,40 seviyesine geriledi. TL'de kısa süreli toparlanma krizin sona erdiği anlamına gelmez. Türkiye'nin cari işlemler açığının finansmanı konusunda bir risk var. Bu büyük bir reel ekonomik krize ulaşabilir
Ben de bu şekilde gözlemliyorum, lafı başka yere getirmeseler zülfiyare dokunacak diye korkarak yorum yapıyor çoğu. Zaten bu şekilde konuşmaya devam edenleri de sunucu hemen susturup konuyu değiştiriyor iki de bir geçen ay çok geç kalmış bir şekilde yapılan 500 baz puana getiriyor, yeter bu kadar faiz demeye getiriyor. Güya çok yüksek faiz veriliyormuş, enflasyondan, reel faizden bahseden yok...
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri