Artan

286,25 9.99 15:52
92,60 9.98 13:55
81,20 9.95 15:56
295,50 9.95 15:55
56,95 9.94 15:55
Artan Hisseler

Azalan

27,20 -9.99 13:55
39,54 -9.97 15:55
16,09 -9.96 15:51
15,11 -6.5 15:56
38,04 -5.98 13:55
Azalan Hisseler

İşlem

7.435.965.941,50 15:56
4.179.432.833,37 15:56
4.024.129.106,50 15:56
3.965.754.954,40 15:56
3.827.281.367,70 15:56
Tüm Hisseler
Sayfa 468/846 İlkİlk ... 368418458466467468469470478518568 ... SonSon
Arama sonucu : 6822 madde; 3,737 - 3,744 arası.

Konu: Bana kalırsa.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Ali Cemal abey şaka yaptın herhalde, Somali Dünyanın yolsuzlukta 1. numarası.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Öfff okurkan yoruldum.
    Grafiğe baksan herşey orada var yaw!
    2 tene cızgı.

https://twitter.com/m_n_kutan/status...290036740?s=21

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
    MECBUREN yatirimci olursunuz.SOROS.
    Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
    Twitter:
    @bikmisbroker=@M_N_Kutan

Piston aşağı mı
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    reha Bende aynen senin söylediğini yazdım, esprili olsun diye farklı şekilde yazdım.

---

bikmişbroker mustafa buraya reklamını etmiş gitmiş. Şimdilik ciddiye almadım. Geçen hafta 1 kişiyi üzdüm, bu hafta kimseyi üzmeyeyim diyorum.

---

Geçen yıl suudi katil kral TR'de gazeteci etiketli birini öldürdü. Bizim gizli servisde herşeyi kayda almış. Video görüntüleri, ses kayıtları var.

Biliyorsunuz tayyip bey, kendine müslümanların reisi desinler diye dünyadaki tüm müslüman ülkelere bizim vergilerimizle para yağdırdı. Yılmaz Özdil hesabını yayınlamıştı, akp döneminde 16 milyar dolardan fazla bu ülkelere dağıtmış. 16 milyar dolar a, otoyolları köprüleri şehir hastahanelerini yapardın, her yıl müteahhitlere milyarlarca TL ödemezdik ama bu ayrı konu.
    Reislik konusunda dünyadaki rakibi kim.?

Petrol paralarını müslümanların reisi olmak için saçan suudi selefi vahabi katillerden biri selman. tayyip ve selman dünyada reis olmak için kapışmış durumdalar. suudilerde aç yok, bizde 20 milyon aç var ve reis lik için dünyaya para saçan bir tayyip'imiz var.

Ana konuya dönelim.

tayyip ne yaptı, katledilen gazeteciye ait bilgileri rakibi selman'ı alaşağı etmek için kullandı. Hem kamuoyuna sızdırdı hemde abd ye verdi. "Bak selman ne yapmış." Yani kendi kişisel çıkarı için kullandı.

Aklı başında bir devlet adamı ne yapardı. Bu durumu maaş aldığı devletinin çıkarı için kullanırdı.

Deli dediğim trump, tayyip den bilgiyi aldıktan sonra ne yaptı. Gitti suudi katil selmanla anlaşma yaptı. tayyip den aldığı bilgilerle selmana şantaj yaptı ve karşılığında 350 milyar dolarlık mal sattı. Ülkesine 350 milyar dolar kazandırdı. Deli dediğimiz adam bu.

trump dan sonraki abd başkanı biden ne yapıyor.? tayyip'in abd ye verdiği verileri TEKRAR kullanarak yine selman a şantaj yapıyor ve dünyaya bu verileri açıklarım, sanada yaptırım uygularım şantajı ile selman dan yüzlerce milyar daha koparmaya çalışıyor.

Peki bilgiyi üreten ve abd ye veren kim.? Bizim devlet başkanımız tayyip erdoğan.

Bilgiyi verirkenki amacı neydi.? Rakibi selman ı alaşağı edip dünya müslüman ülkelerinin reisi olmak. reis demeleri ne işine yaradı, 16 milyar dolar saçmasının bu ülkeye ne faydası oldu.? Ben bilmiyorum. Bildiğim bir şey varki yıllardır 1 dolar versinler diye ekonomi bakanlarımız tüm dünyanın zengin ülkelerine yalvarıp duruyorlar.

tayyip elindeki altın değerindeki verileri abd ye verdi ve abd bu verileri altın madenine çevirdi.

Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    siyonist bluumberg in marabaları yılardır abd kontrolundeki bit-koin'in reklamını yapar dururlardı. Sayelerinde ülkemizde bayağı bir yaygınlaştı.

Şimdide devlete baskı yapmaya başladılar, bu parayı hukuk çerçevesine oturt diyorlar. Aynı kanalın iribaş'ı ise "yaw bu bit-koin TR de nasıl yaygınlaştı hala aklım almıyor" diyerek efsane keçiyi denyo yerine koymayada çalışmıştı. Aynı iribaş covid-19 da isveç'i örnek almalıyız diyerek isveç kralınıda denyo yerine koymuştu. 3 hafta önce isveç kralı TV ye çıkıp covid-19 olayında büyük hata yaptık diyerek ağlıyordu.

Eni sonu batının kripto paralarından birini kabul edeceğiz başka şansımız yok. Bu milletin yöneticileri 100 yıl önce abd mandasımı(uşağı-kölesi) olsak fransanın'mı diyerek tartışıyorlardı. Değişen bir şey yok. Hala uşak olmak için ülke arıyoruz.

Çin bit-coini taaa 2019 da yasakladı. halbuki en çok bit-coin üreten ülkelerden biriydi. Yasakladı kendi kripto parasını çıkardı.

---

Pazar günü olduğu için eğlenceli yazılar yazayım dedim. Eğlenceye hava güzel, bahçede komşularla bitki çayı olayı ile devam edeyim.

Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    Bu arada komşu topik "CE ile temel teknik analiz"'de, topik sahibi düzenli olarak güncel, işe yarar bilgiler vermeye başladı. Tavsiye ederim.

Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    Önceki hafta BIST hisse ile ilgili söylediğim herşey gerçekleşti. Son tepeye yaklaşmamız ve aşağı düşmemiz, 1500 ü aşağı kırmamız ve sonraki gelişmeler.

Ancak bilmek başka şey portfoyu yönetmek başka şey. Erken alıma geçtiğim için geçen hafta epey bir zarar yazdım.

Geçen hafta vade sonu operasyonudur dedim ve geçen yıl ağustos ayının benzeri oluyor dedim. Üzerine abd tahvil faizlerinin geçici artışı eklenince biraz fazla düştük ve operasyonu yapanların işine yaramış olmalı.

Bugün herşey normale dönmeye başlayacakmı göreceğiz. Eğer dediğim gibi operasyonsa bu hafta 1500 ü yukarı geçeriz, USD de yeniden yavaş yavaş aşağı doğru iner.

İyi bir hafta diliyorum, bol şans.

Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    Bu hafta 1500 ü geçeriz diye düşünüyorum. Çok hızlı bir çıkış olmayabilir ancak ya bu hafta ya gelecek hafta 1550 yide görürüz.
    Tabi eğer siyasi bir kriz olmazsa ve abd tahvil faizinin hızlı anormal artışı gibi benim hesabımda olmayan bir gelişme olmazsa.

Eğer 1550 yi tekrar göreceksek bu viop tarafında yaklaşık 100 kuruşluk bir artış demektir.
    usdtry ise tekrar 7.0 ye yaklaşırsa buda 30-40 kuruşluk bir hareket demektir.

viop tarafına parayı bağlarsam, usdtry tarafından 2 kat fazla kazanacağım demektir. Tabi piyasalar plan dahilinde giderse.

Bu sebeple Mart vade usdtry shortuda zararına kapadım ve oradan gelen nakitide hisse vadeli long tarafında kullanacağım.

Sayfa 468/846 İlkİlk ... 368418458466467468469470478518568 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •