Sayfa 468/748 İlkİlk ... 368418458466467468469470478518568 ... SonSon
Arama sonucu : 5977 madde; 3,737 - 3,744 arası.

Konu: MNDRS - Menderes Tekstil

1.  Alıntı Originally Posted by Frqn21 Yazıyı Oku
    Ortak domates gıdanın küçük ayağıydı, bahsettiğiniz fiyatlarla satış olduğunu sanmıyorum bu çeyreğe kadar, bundan sonra daha yüksek fayda gösterebilir, tabi benim tahminim, yanılıyor olabilirim. Diğer gıda işlerinde oluşabilecek karlılık düşüşünü dengeleyip marjı korutsun domates yeter bize
    https://www.youtube.com/watch?v=ArkBtAS4qqM

tomatis..
    ağam biraz bağırsana

2. aksamları bizim köylerden servis kalkıyor menderese. sanırım 3 vardiya yardırmaya devam tekstil tarafı.

yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by minikyatirimci Yazıyı Oku
    hocam bazen o değilde nerede yan kağıt var, patronu lanet ama değeri olan kağıt var yapışıyoruz menderes bunların piri..
    meturda olmamanız beni derinden yaraladı demeden edemeyeceğim..
    Sirserilik ruhumuza işlemiş sayın hocam, adrenalin ve noradrenalin'in bağımlısı olmuşuz

Neden metur yokun cevabını vermem. İlerde evlatlarım "zamanında babam metur alsaymış cihangirin yarısı bizimdi" demelerinden korkarım

Şaka bir yana ne zaman bir hisse satsam kendimi menderes tahtasında buldum

Bu aralar 44. fasıl (ağaç, ahşap eşya ve odun kömürü) ve 64. fasıllar ( ayakkabı ,gertz, tozluk ve bunların benzerleri) fasıllarında ihracat hala güçlü.

Bunların alt fasıllarına bakacağım iş çıkar mı diye
    Zengini fakir eden müsrif evlattır .Memuru fakir eden süslü avrattır .Fakiri fakir eden kuru inattır

4.  Alıntı Originally Posted by lamuerte Yazıyı Oku
    aksamları bizim köylerden servis kalkıyor menderese. sanırım 3 vardiya yardırmaya devam tekstil tarafı.

yatırım tavsiyesi değildir.
    o zaman kaldırınız

5.  Alıntı Originally Posted by Uc_kirkbes Yazıyı Oku
    Sirserilik ruhumuza işlemiş sayın hocam, adrenalin ve noradrenalin'in bağımlısı olmuşuz

Neden metur yokun cevabını vermem. İlerde evlatlarım "zamanında babam metur alsaymış cihangirin yarısı bizimdi" demelerinden korkarım

Şaka bir yana ne zaman bir hisse satsam kendimi menderes tahtasında buldum

Bu aralar 44. fasıl (ağaç, ahşap eşya ve odun kömürü) ve 64. fasıllar ( ayakkabı ,gertz, tozluk ve bunların benzerleri) fasıllarında ihracat hala güçlü.

Bunların alt fasıllarına bakacağım iş çıkar mı diye
    berduş gibi dolandım zaten kadıköy sokaklarında bugün..

de hayde madem 44den konuyu açtın.. sana iki kağıt benden hediye..
    1.si dgmno
    2.si gentas

gentasın yapabileceklerini ölç biç tart.. beyninden geçenlerle hesap makinasına yansıyanlar birbirini tutsun..

6. cihangirin yarısı kadar değil de fuga panoramadan mütevazi bi villaya hayır demem

7.  Alıntı Originally Posted by minikyatirimci Yazıyı Oku
    berduş gibi dolandım zaten kadıköy sokaklarında bugün..

de hayde madem 44den konuyu açtın.. sana iki kağıt benden hediye..
    1.si dgmno
    2.si gentas

gentasın yapabileceklerini ölç biç tart.. beyninden geçenlerle hesap makinasına yansıyanlar birbirini tutsun..

Biraz da yonga'ya bakasım var ama bu yıl 3 tane denizli hissesi ile yürürüm mndrs mercn acsel bir de buna bakayım..

yonga gents doğanlar hepsine bakarım ben

Gents'da aylar öncesinde patron toplarken ve kap atarken tahtadaydın sayın hocam gözümüzden kaçmadı
    Zengini fakir eden müsrif evlattır .Memuru fakir eden süslü avrattır .Fakiri fakir eden kuru inattır

8.  Alıntı Originally Posted by Uc_kirkbes Yazıyı Oku
    Biraz da yonga'ya bakasım var ama bu yıl 3 tane denizli hissesi ile yürürüm mndrs mercn acsel bir de buna bakayım..

yonga gents doğanlar hepsine bakarım ben

Gents'da aylar öncesinde patron toplarken ve kap atarken tahtadaydın sayın hocam gözümüzden kaçmadı
    işareti aldım ben hocam.. senin egeseramik benim bagfas tercihlerim gibi bu atışma da bir kaç önemli sonucun başlangıcı olur..
    kalıbımı basarım..

Sayfa 468/748 İlkİlk ... 368418458466467468469470478518568 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •