Biz arada eziliyoruz. Bu durumları onceden tahmin edenler ne kazanmıştır.. borsaya gir çık sonra dolar al.. adım adım..eski bir ekonomist başbakan servetini böyle izah etmişti..
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Biz arada eziliyoruz. Bu durumları onceden tahmin edenler ne kazanmıştır.. borsaya gir çık sonra dolar al.. adım adım..eski bir ekonomist başbakan servetini böyle izah etmişti..
5- Murat Çetinkaya Boğaziçi Üniversitesi’nde doktora yapıyor mu?
Çetinkaya’nın özgeçmişine göre, Boğaziçi Üniversitesi’ndeki ekonomi doktorası devam ediyor.
Doktora tez danışmanı, siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler Yardımcı Doçenti Gül Sosay’ın, Çetinkaya’nın doktora çalışması hakkında, “Bizler çalışmasını, standart siyaset bilimi alanına çekmeye çalışsak da, o ekonomi yönünde ısrarlı oldu. Çok yoğun iş akışına karşın programı terk etmedi†dediği çıkan haberler arasında yer alıyor. Çetinkaya’nın doktora tezi çalışmasının “finansal regülasyon†alanında olduğu belirtiliyor.
https://t24.com.tr/haber/yuksek-lisa...-durumu,336956
Asıl sorun şu.
Doktorasını tamamlamamış bir kişi, bu ülke çok daha deneyimli, tecrübeli ve yetenekli bireylere sahipken TCMB başkanı olabilir mi?
Sosyoloji lisans mezunu olarak olabilir, olmuştur da.
Twitdaşlar Merkez Bankasına atanan Murat Uysal'ın
İstanbul Büyükşehir Belediyesine Kadir Topbaş'ın görevden alınmasından sonra vekaleten atanan AKP'li yönetici Mevlüt Uysal'ın kardeşi olduğu iddia ediliyor.
Bu iddiayı doğrulayabilecekler var mı?
Ben teyit edemiyorum.
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Doktora, yuksek lisans seviyelerini de abartmamak lazım..ülkedeki eğitim seviyesi belli. Nece prof.lar var ki iki kelimeyi biraraya getiremiyor.. ancak liyakati rasyonel olcemedigimize göre, bu sekilde degerlendiriyoruz. Uysalin özgeçmişi nasil ki o daha onemli..
Yer İmleri