Sayfa 469/997 İlkİlk ... 369419459467468469470471479519569969 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 3,745 - 3,752 arası.

Konu: Viop XXXIII

1.  Alıntı Originally Posted by Caho Yazıyı Oku
    Bir iki tane eksik gerçi... Bozkurt long, emekdar long filan açmalıydı... Onlar demek ki düşmeye başlayınca açacaklar (lafta tabi)...
    Para mı basıyoruz caho, bitti abi sıfırı tükettik. İzleyiciyiz
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by Caho Yazıyı Oku
    Evet, son yıkım alameti de geldi...
    Fikrimi değiltirdim
    Eksi gap olur
    Şimdi napcan
    Söyle hele

3.  Alıntı Originally Posted by Caho Yazıyı Oku
    Sp500 4225 lerde + bilmem kaç. Eksi kapatmazsa bunca yılı borsada boşa geçirmişiz...
    Bilemiyorum. Test edeceğiz.

Günü 1700 tl karla kapattık. Allah bereket versin.

Bir hafta sonuna daha geldik. Herkese iyi tatiller. Kazancınız bereketli olsun kazananların ve kazanacakların.

4. Emeği geçenlere teşekkürler.. İyi akşamlar.
    kazananlar bayram şekerini alıp evine götürür artık biz fakirler naparız bilemiyorum, neyse sağlık olsun.
    Kâr zarar kardeşmiş üüüle diyorlar, birde parayı nerde kaybettiysen orda ara dediler.
    Benim paraları alanı buldum, sensör bayım almış, kulaklarını çınlatayım eccük
    Burdan selam eder gözlerinden öperim, hürmetler sensör bayım, özledik yahu
    af maf çıksa da gelse
    Hamdım Piştim Yandım

5. kazanabılen cengaverler alın terınızle kazandıgınızı ve ne kadar zor oldugunu bılmemden dolayı helal olsun derım fakat kazandıgınız mıktarı burda yazmak sızce de dogrumudur burada ınsanlar ıflas edıyor canı yanıyor kazancınızı dagıtmak ıcınmı yazıyorsunuz desem gozunmu var dıyebılırsınız sabah yapmıs oldugum stratejık hareket sızın yazdıgınızın kac katı sukur kaybım yok az bısey karlıyız dogrusu dusunceler paylasılabılır ama su kadar kazandım bence hatta bırcok forumdas ıcınde hos oladıgını dusunuyorum ıtı aksamlar

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Emeği geçenlere teşekkürler.. İyi akşamlar.
    kazananlar bayram şekerini alıp evine götürür artık biz fakirler naparız bilemiyorum, neyse sağlık olsun.
    Kâr zarar kardeşmiş üüüle diyorlar, birde parayı nerde kaybettiysen orda ara dediler.
    Benim paraları alanı buldum, sensör bayım almış, kulaklarını çınlatayım eccük
    Burdan selam eder gözlerinden öperim, hürmetler sensör bayım, özledik yahu
    af maf çıksa da gelse
    benim pereleri de sanırsam aynı mantıkla siyah kemal ve/veya abka almış olabilir. ama sorun değil tam emin olabilmesem de yakında ödeşiriz

cümleten iyi akşamlar.
    audentes Fortuna iuvat

7. Biz kendi aramızda bi şekilde üleşiriz vakti zamanı gelince el turco abi
    Caho direk palanın paraya göz koymuş üleşirmi bilemem, ölene kadar mokoko diyebilür, korkutmak gibin olmasın da
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Yarın pazarlar açık. Taze meyve sebze depolayın yoksa 1 hafta market ürününe kalırsınız.
    Bu yeşil dev dostum mantıklı konuşuyor.
    Yürü be secbul seni kim tutar.
    Bu sebze ve meyve işini de iyi anlıyorsun, puhahahaha hanım pazara seni gönderiyor anlaşılan...
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

Sayfa 469/997 İlkİlk ... 369419459467468469470471479519569969 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •