Sayfa 47/731 İlkİlk ... 3745464748495797147547 ... SonSon
Arama sonucu : 5845 madde; 369 - 376 arası.

Konu: BJKAS Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1. Boş konuşanlara diyorum 4 sportifte 3 aydır ortalama %20-30 arası düşmüştür ne bjk ye özel ne tspora adamlar ki bazı şerefs.. ler kafaya koymuşlar ve bütün sportifleri gömdüler burda soru şu
    Thy ve pgsus ta çıkış öncesi dibin dibini gördü
    Sportiflere yapılan baskının sebebi ne ??
    Giderse hep birlikte gider örnek gyo şirketleri havacılık
    Dün bir yerde kulüpler yasası Meclis gündemine geldi diye okudum acaba?
    City ve doçe bjk deki 10 milyon lotu antika için mi aldı

2. Orana bak

Beşiktaş - Galatasaray 1.65 3.40 3.30

Beşiktaş - Galatasaray derbisi Fırat Aydınus'un
    Son düzenleme : ESeyyah; 30-11-2017 saat: 12:55.
    Acelem yok, süresiz bekleyebilirim.

3.  Alıntı Originally Posted by ESeyyah Yazıyı Oku
    Orana bak

Beşiktaş - Galatasaray 1.65 3.40 3.30

Beşiktaş - Galatasaray derbisi Fırat Aydınus'un
    1.75 e 500 kağıt basmıştım ,düşürmüşler 1.65 e ,hissede kazanamıyoruz bari iddada kazanalım

4.  Alıntı Originally Posted by emre faiz61 Yazıyı Oku
    Boş konuşanlara diyorum 4 sportifte 3 aydır ortalama %20-30 arası düşmüştür ne bjk ye özel ne tspora adamlar ki bazı şerefs.. ler kafaya koymuşlar ve bütün sportifleri gömdüler burda soru şu
    Thy ve pgsus ta çıkış öncesi dibin dibini gördü
    Sportiflere yapılan baskının sebebi ne ??
    Giderse hep birlikte gider örnek gyo şirketleri havacılık
    Dün bir yerde kulüpler yasası Meclis gündemine geldi diye okudum acaba?
    City ve doçe bjk deki 10 milyon lotu antika için mi aldı
    Havacılık daki yükselme, o zamanki kötü şartların risklerin azalması ve hükümet desteği ile( uzun bayram tatilleri gibi, ) turizmi canlandırma adına...hikaye buydu ve doluluk oranlarını böylece arttırdı....burası ise sadece spekülatif...isterce amcalar ceker asagı isterse yükseltir.....

5.  Alıntı Originally Posted by cogito Yazıyı Oku
    1.75 e 500 kağıt basmıştım ,düşürmüşler 1.65 e ,hissede kazanamıyoruz bari iddada kazanalım
    Neyse nerde olduğumuz belli:-)

6.  Alıntı Originally Posted by teklaankara Yazıyı Oku
    BJK düşerken seyredenler kimler? Kağıda girenleri sürekli eleştirenler... Başka kim olacak. Hem kağıt düşecek diyip hem de seyredenlerin konuşmaya hakkı yok. Madem öyle önce siz çıksaydınız kağıttan. Alanlara hangi hakla yatırım sorgulamasında bulunuyorsunuz?

İkincisi aselsan yükseldi ise, bjk da aynı hareketi mi yapmak zorunda? Aynı zamanda? Ne yani beşiktaş da 4 TL'den 6 TL'ye çıktı. Sanki borsada bütün kağıtlar aynı anda çıkmak zorunda, aynı anda düşmek zorunda. MAdem öyle gidip aselsan alsaydın.

Bize ne?

Endekse bakmadan gelip gelip beşiktaşı ağlama duvarına çevirmeye hakkınız yok. Madem beğenmiyorsunuz, satarsınız, aselsan alırsınız. Kar mı ediyorsunuz yoksa zarar mı, görürdük!

Beşiktaş satıp da lig 1.'si diye GS'ya giren ve kar eden kim var?

Anca konuşursunuz, yok Aselsan, yok GS... Hani para kazanan kim? Millet satsın, kağıt değiştirsin durmadan, paso zarar etsin. Oh ne güzel dünya. Kağıdı baskılayanlardan ne haber vereceğim? Kör müsün? Aracı kurum dağılımına bakamıyor musun kendin?
    Eline ağzına sağlık....

7. Allahını seven TSGYO nun derinliğini atabilir mi ? Aldığım güne lan** olsun. Oranın topiğinde kimse yok

8.  Alıntı Originally Posted by ilkayy78 Yazıyı Oku
    Havacılık daki yükselme, o zamanki kötü şartların risklerin azalması ve hükümet desteği ile( uzun bayram tatilleri gibi, ) turizmi canlandırma adına...hikaye buydu ve doluluk oranlarını böylece arttırdı....burası ise sadece spekülatif...isterce amcalar ceker asagı isterse yükseltir.....
    Zaten çektiler aşağı daha da çeksinler buna da bir hikaye bulurlar

Sayfa 47/731 İlkİlk ... 3745464748495797147547 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •