Sayfa 47/916 İlkİlk ... 3745464748495797147547 ... SonSon
Arama sonucu : 7324 madde; 369 - 376 arası.

Konu: KUTPO - Kütahya Porselen

1. Yabancı takas 15.82 aylık 600.000 e yakın çıkış.
    Geçen seneki büyük artış öncesi rakamlara yaklaştı.
    Tepeden bu yana 1.700.000 çıkış, gerçek yatırımcı ise yani alıp sattıysa 6.000.000 cıvarı kar yazmış olmalı. Spekse cepten cebe rakamlar belli değil

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by khan07 Yazıyı Oku
    Yabancı takas 15.82 aylık 600.000 e yakın çıkış.
    Geçen seneki büyük artış öncesi rakamlara yaklaştı.
    Tepeden bu yana 1.700.000 çıkış, gerçek yatırımcı ise yani alıp sattıysa 6.000.000 cıvarı kar yazmış olmalı. Spekse cepten cebe rakamlar belli değil

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Bu işler takasa bakılarak olsaydı herkes takas takip ederek köşe olurdu. Yatırım yaptığın şirkete güveneceksin.

3.  Alıntı Originally Posted by venedik Yazıyı Oku
    Bu işler takasa bakılarak olsaydı herkes takas takip ederek köşe olurdu. Yatırım yaptığın şirkete güveneceksin.
    Herhalde,

Benim bile 4 aracı kurumda hesabım ve işlemlerim var.

Analiz yapmak, ulaşılabilen mevcut bilgileri toplayıp değerlendirerek bir sonuca varmaktır. Boş laflar, boş inançlar sadece hayal kırıklığı yaratır.

KP ile ilgili çalışmamı 3 yıl önce yaptım. Güral ailesinden Samsun yatırım grubuna, aile içi kavgalarda mahkeme tutanaklarından Güral porselene, Kütahya'da dolaşan laflardan Nafi Güral'ın şirketlerine pekçok konu inceledim. Onun için ortalamam 2 lira cıvarı, dolar bazında çok karlı olmasa da kapalıçarşıda dükkan almaktan daha iyi yatırım yaptım.

Hala yakın takibimde; inanç, boş laf, yazı tura örneği teknik falan değil rakam ve reel gelişmelerle.

Ama burası borsa, zaman olur şirketler yüz misli fazla değerle pazarlanır, zaman olur kasasındaki paradan düşük piyasa değeri olur.

Yatırım tavsiyesi değildir.

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

4. Bu kadar ince eleyip sık dokuduğun, yatırım için aldığın , 2 TL ortalama ile aldığın bir hisse için pahalı yorumu yapmak bana tuhaf geldi kusura bakma !!. Çok iyi niyetlisin, yatırım yaptığın hisseyi senin gibi düşünüp yatırım yapmak isteyen kişilere pahalı diyerek onları koruyorsun. Bu da değişik bir tarz olsa gerek...

5. malşyet 2 lira olunca konuşmak yorum yapmak takip etmek çok rahat olsa gerek
    paylaştığım herşey kendi hayal ürünüm olup asla yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by khan07 Yazıyı Oku
    Herhalde,

Benim bile 4 aracı kurumda hesabım ve işlemlerim var.

Analiz yapmak, ulaşılabilen mevcut bilgileri toplayıp değerlendirerek bir sonuca varmaktır. Boş laflar, boş inançlar sadece hayal kırıklığı yaratır.

KP ile ilgili çalışmamı 3 yıl önce yaptım. Güral ailesinden Samsun yatırım grubuna, aile içi kavgalarda mahkeme tutanaklarından Güral porselene, Kütahya'da dolaşan laflardan Nafi Güral'ın şirketlerine pekçok konu inceledim. Onun için ortalamam 2 lira cıvarı, dolar bazında çok karlı olmasa da kapalıçarşıda dükkan almaktan daha iyi yatırım yaptım.

Hala yakın takibimde; inanç, boş laf, yazı tura örneği teknik falan değil rakam ve reel gelişmelerle.

Ama burası borsa, zaman olur şirketler yüz misli fazla değerle pazarlanır, zaman olur kasasındaki paradan düşük piyasa değeri olur.

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
    Ziyam benim bol kazanclar

SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. .....Borsa yukarı gidiyor bizim KUTPO ben düşecem diyor...nereye kadar kağıdı baskılayacaklar..yokmu bu kağıdın spek iii yuh yani

8.  Alıntı Originally Posted by venedik Yazıyı Oku
    Bu kadar ince eleyip sık dokuduğun, yatırım için aldığın , 2 TL ortalama ile aldığın bir hisse için pahalı yorumu yapmak bana tuhaf geldi kusura bakma !!. Çok iyi niyetlisin, yatırım yaptığın hisseyi senin gibi düşünüp yatırım yapmak isteyen kişilere pahalı diyerek onları koruyorsun. Bu da değişik bir tarz olsa gerek...
    Ne görüyor, ne biliyorsam o. Hisseyi alıp reklama başlayarak başkalarının zararından medet ummam. Net getiriye bakarım,yani şirketin gerçek değerine.

Bak bakalım;

Mart 2014 Geçmiş yıl karı 14 M Fiyat 2.0 tl civarı PD/DD 0.55 F/K 5.7
    Mart 2015 52 3.0 0.61 2.2 (Bu sene özvarlık satışı var)
    Mart 2016 25 3.8 0.69 6.1
    Mart 2017 35 6.7 1.05 7.5

Ülke şartları,genel ekonomil durum,olumsuz beklentiler ve KP'nin gerileyen faaliyet karını düşünerek yorumu sen yap.

BIST'in temeli hala en sağlam şirketlerinden biridir. Orta vade inşallah çok daha iyi olacak,nasıl? Patron KY'yı düşünür, genel giderleri ve pazarlama giderlerini kontrol altına alır ve insaflı kar dağıtırsa.

Sayfa 47/916 İlkİlk ... 3745464748495797147547 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •