Sayfa 47/338 İlkİlk ... 3745464748495797147 ... SonSon
Arama sonucu : 2697 madde; 369 - 376 arası.

Konu: TMPOL - Temapol Polimer Plastik

1.  Alıntı Originally Posted by Harunhan Yazıyı Oku
    Şimdi şirketin sermayesi 14 milton civarı,net kar 4.5 milyonsa yüzde 35 sermaye attırımı mı olucak yoksa
    Piyasadaki dolaşan 5.5 milyon üzerinden yüzde 90 mı bedelsiz olucak nasıl oluyor
    Sat geri kiraladan gelen kar uretimden gelmedigi icin vergi avantajindan bahsediyor ve o karin dagitilabilir kar olmadigini soyluyor biraz teknik konulara girmis.

kari bilancoda farkli kalemlerin altinda gosteriyor sadece

sonuc olarak karin tamamini bedelsiz verebilir, bedelsiz hisse senedi orani hesaplanirken bilancoda yer alan bir cok kalem kullanilir net kar disinda da .o yuzden bedelsiz %100 uzerinde olacaktir.

Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by İSMAİL Yazıyı Oku
    Sat geri kiraladan gelen kar uretimden gelmedigi icin vergi avantajindan bahsediyor ve o karin dagitilabilir kar olmadigini soyluyor biraz teknik konulara girmis.

kari bilancoda farkli kalemlerin altinda gosteriyor sadece

sonuc olarak karin tamamini bedelsiz verebilir, bedelsiz hisse senedi orani hesaplanirken bilancoda yer alan bir cok kalem kullanilir net kar disinda da .o yuzden bedelsiz %100 uzerinde olacaktir.

Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bedelsiz sermaye artırımı ili ilgili bir makele okudum

Makelede 2008-2012 yıllarındakı bedelsiz seermaye artırımı yapan şirketleri incelemişler hisse senedi etkisini

Duyurudan 5 gün önce ve 5 gün sonra olmak üzeri verileri toplamışlar yüzde yüz sermaye arttırımı üstü ve yüzde yüz sermaye artırımından az olan olarak 2 ye bölmüşler ,Sonuç olarak sa yüzde yüz sermaye arttırımından fazla olan şirketletler anormal bir getiri sağlanmış yüzdeyüz altındaki şirketlerden se +3 günden sonra negatif getiri getirdiği sonucuna varmışlar

3.  Alıntı Originally Posted by Harunhan Yazıyı Oku
    Bedelsiz sermaye artırımı ili ilgili bir makele okudum

Makelede 2008-2012 yıllarındakı bedelsiz seermaye artırımı yapan şirketleri incelemişler hisse senedi etkisini

Duyurudan 5 gün önce ve 5 gün sonra olmak üzeri verileri toplamışlar yüzde yüz sermaye arttırımı üstü ve yüzde yüz sermaye artırımından az olan olarak 2 ye bölmüşler ,Sonuç olarak sa yüzde yüz sermaye arttırımından fazla olan şirketletler anormal bir getiri sağlanmış yüzdeyüz altındaki şirketlerden se +3 günden sonra negatif getiri getirdiği sonucuna varmışlar
    beklentımızde o yonde haber için teşekkurler

4. Bugün itibarıyla malda olacağımdan, bilerek yada bilmeyerek spekülatif paylaşımda bulunmamak adına foruma sadece okuyucu olarak uğrayacağım. Hepinize bol kazançlar dilerim.

5.  Alıntı Originally Posted by phantom2 Yazıyı Oku
    Bugün itibarıyla malda olacağımdan, bilerek yada bilmeyerek spekülatif paylaşımda bulunmamak adına foruma sadece okuyucu olarak uğrayacağım. Hepinize bol kazançlar dilerim.
    tarihi dip seviyelerdeyiz hayırlı olsun

6. Dipten döndüm diyor
    Pek inanmadım ben

7.  Alıntı Originally Posted by gregor3535 Yazıyı Oku
    Dipten döndüm diyor
    Pek inanmadım ben
    ben ınanmak ıstıyorum yeter artık :-)

8. Kardeş elbet dönecek fakat binip inecekler binip inecekler öyle dönecek

Sayfa 47/338 İlkİlk ... 3745464748495797147 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları