Sayfa 47/503 İlkİlk ... 3745464748495797147 ... SonSon
Arama sonucu : 4021 madde; 369 - 376 arası.

Konu: AKENR - Akenerji Elektrik Üretim A.Ş.

1. Doğalgaza %30, elektriğe %15 zam gelmiş.
    Doğalgaz tarifesi bir yılda santrallerde %630, sanayide %601, konutta %146 zamlandı

%15 yine zarardayız :vk:

2.  Alıntı Originally Posted by ikisekiz Yazıyı Oku
    Doğalgaza %30, elektriğe %15 zam gelmiş.
    Doğalgaz tarifesi bir yılda santrallerde %630, sanayide %601, konutta %146 zamlandı

%15 yine zarardayız :vk:
    Konutlarda kullanılan doğalgazın birim fiyatı yüzde 30 zamlandı. Elektrik üretimi için kullanılan doğalgazın fiyatı da yüzde 16 artırıldı.

Sanayi ve ticarethanelerde kullanılan elektriğe yüzde 25, konut ve tarımsal faaliyetlerde kullanılan elektriğe ise yüzde 15 zam geldi.

Doğru bilgi bu. Zararda değilsin kardasın yani.

akenerji de %630 artar mı bu durumda?

ytd

4.  Alıntı Originally Posted by Siesta Yazıyı Oku
    akenerji de %630 artar mı bu durumda?

ytd
    Hisseyi fazla tanımıyorum. Sürekli zarar açıklayan bir şirket. Yukarıdaki alıntı dikkatimi çektiği için paylaşım yaptım.
    Benim enerjide aksen hissem var. Gayet olumlu da yansıdı bu durum.

citi doçe akbank unlü 1 günde "piyasaya" 5milyon lot çakacak da hisse düşmeyecek...

5 milyon lot alıcı da hemen kapıda bekliyormuş, birisi batakenerji hissesi satsa da sinek gibi üşüşsek diye...

ölme dinçkök ölme , beni yari yolda koyma

artık şu şirketi satın da gidin bildiginiz işleri yapın

KAP bildirimi geldi

Şirketimize ait Erzin Doğalgaz Kombine Çevrim Santralinde Mart ayı içinde başlayan planlı bakım çalışmaları başarıyla tamamlanmış ve teknik olarak planlanan hedeflere ulaşılmıştır. Testlerden sonra üretime başlanması beklenmektedir.
    ....

biz zaten kapali oldugunu biliyorduk. extra bir bilgi yok.

hangi dağda kurt öldü de bu duyuruyu yaptılar acaba? bir de santrali martta kapatirken degil, haziranda açarken yani 3 -4 ay sonra haber vermeleri dikkat cekici.

bay wasaban,

yine hayat tesaduflerle dolu diyecek miyiz acaba?

7.  Alıntı Originally Posted by Siesta Yazıyı Oku
    KAP bildirimi geldi

Şirketimize ait Erzin Doğalgaz Kombine Çevrim Santralinde Mart ayı içinde başlayan planlı bakım çalışmaları başarıyla tamamlanmış ve teknik olarak planlanan hedeflere ulaşılmıştır. Testlerden sonra üretime başlanması beklenmektedir.
    ....

biz zaten kapali oldugunu biliyorduk. extra bir bilgi yok.

hangi dağda kurt öldü de bu duyuruyu yaptılar acaba? bir de santrali martta kapatirken degil, haziranda açarken yani 3 -4 ay sonra haber vermeleri dikkat cekici.

bay wasaban,

yine hayat tesaduflerle dolu diyecek miyiz acaba?
    Bir tane doğru iş yaptılar sonunda..

Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    Bir tane doğru iş yaptılar sonunda..
    hissseyi 2.2 liradan 1.40'a bastılar
    operasyon bitince santrali kapattılar.
    3 ay neyine baktilarsa baktilar
    insallah ...siz çeklerin bunlara çaktiğı 300mw buhar turbinini okutup yerine 2x150 takmislardir.
    yoksa bir cesit hirsizlik pesindeler demektir.

120milyon lira bakim gideri de bunun projelendirilmesi ve siparisinden kaynaklaniyor olsa iyi olur.

Sayfa 47/503 İlkİlk ... 3745464748495797147 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •