Originally Posted by çıtak tabiki biz buna... ''ÇITAK DAYUNUN, piyasanın tersine tersine, götün götün oynaması... '' deriz 57480... az biraz şort yok dayu.. hem grafikte al var, hem şort... öyle şey olmaz , flat
Originally Posted by çıtak bu AL da iken bu poz içime hiç sinmedi son defa bi 57217 yakma ihtimali var masada, o olabilürmü deye bekliyorum zaten oradan direk reverse long olacam... yazmışım emri... gaçurmam yine çıtak dayuyu atlattılar şimdi bunun ideali amarika borsaları açılışı falan derken 56817 ye gitmesidir, oradan biraz toparlarken yellen ile pafıl senmi bana, benmi sana derken 591xx... olur mu ? hayaller masallar hele önce 56817 den mal gelsinde
Originally Posted by çıtak şunu not edin: hiçbir enstrümanda, veriye, beklentiye ŞORT girilmez veri demek, beklenti demek... pezemek boğaların itneliği demektir. daha herifler ağzını açmadan alım miktarı 550 pips... % 1
Originally Posted by çıtak daha herifler ağzını açmadan alım miktarı 550 pips... % 1 Fed Başkanı Powell: İlk çeyrek verileri Fed'in faiz oranlarını indirmek için ihtiyaç duyduğu enflasyon yolundaki daha büyük güveni "desteklemedi" şahin şahinde konuşmaya başlamış ama bitcolin kazım tahtayı yukarı kestirmenin peşinde
Originally Posted by çıtak yok dayu.. hem grafikte al var, hem şort... öyle şey olmaz , flat hayat. doğru kaçmışın helal, sistem varsa uyacan
Originally Posted by KPL hayat. doğru kaçmışın helal, sistem varsa uyacan şu kaçtı abi yaaaa 100 pipse 1000 pips kaçırdık Originally Posted by çıtak yine çıtak dayuyu atlattılar şimdi bunun ideali amarika borsaları açılışı falan derken 56817 ye gitmesidir, oradan biraz toparlarken yellen ile pafıl senmi bana, benmi sana derken 591xx... olur mu ? hayaller masallar hele önce 56817 den mal gelsinde mav 89 dan alıyım dedim... 260 tan döndü
Originally Posted by KPL hayat. doğru kaçmışın helal, sistem varsa uyacan boş tahta ile sıkıştırmasa (konuşmalara kadar bekletmese ) 57480 şortunda 500 pipsi oldu yazdımda... ortalığı karıştıracak birşey varsa ufukta, şort bekleyemem ben
daha bugün bi guruş kazanmadım dayu laa yemekler, sigaralar, çaylar... hep cepten gitti akşam yemek yemeyimde masraf olmasın aç yatayım bari
Forum Rules
Yer İmleri