İnsan hiçbir şeyle gelir. Her şeyin peşine düşer.
Sonra, her şeyi bırakıp hiçbir şeyle gider. ...Majhul
yangın sönmüş..
dağılın..![]()
Güvenlik Kaynakları, “Hudutun Suriye tarafında bir çatışmadan seken bir roket mayınlı araziye düşmüş ve yangın oluşmuştur. Birliklerimizin herhangi bir dahli yoktur. Karşılık da verildiği doğru değildir
Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.
Pamuk, 2005'te bir Avrupa gazetesine "30 bin Kürt'ü ve bir milyon Ermeni'yi öldürdük, Türkiye'de hiç kimse bunu dile getirmeye cesaret edemiyor. Ben ediyorum" şeklinde açıklama yaptı.
Yıllardır bir Nobel almak için çalışan Pamuk'un bu ihaneti karşılıksız bırakılmadı. Pamuk'a bu sözlerinden bir yıl sonra Nobel Edebiyat Ödülü verildi.
İnsan hiçbir şeyle gelir. Her şeyin peşine düşer.
Sonra, her şeyi bırakıp hiçbir şeyle gider. ...Majhul
Ek olarak ilgili şahsın uhdesinden bağlamsız...(Ki aman bir daha kendisi ile yüz göz olmayalım...)
Bu profilin; dini, ideolijk, siyasiyi, ekonomik hatta günlük borsa tahmini ile ilgili uyuşmadığı...
herhangi birinin görüşüne, kişiliğine vb. saygı gösterdiğine dair herhangi bir veri var mı?
Tipik "kindar nesil" tavrıdır... Herhangi karşı bir görüşe saygı çerçevesinde...
İyi ihtimalle:
-Sen ne zamandır yazıyorsun?
-Sen kimsin?
-Senin yaşın kaç?
seviyesinden daha yukarıda verilmiş bir karşı cevap var mı söz edilen profil için elinizde?
Bir de Nobel sahibi bir ekonomi profesörü ile bir tutuyorsunuz?
Akıl sağılığınız iyi mi kuzum?
Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.
Dediklerine katılırım..Her şeyi anlarım da ŞAPKA İNKILABI ne demek?
Milletin üstünde elbise yokken,İngiliz sömürgesi FRENK ŞAPKASINI dayatmak ve tonlarca sterline bunları almak...
İşte biz bunlarla uğraşırken ALMANYA OTOMOBİL fabrikası açıyormuş.
2002 yılına kadar sonuna kadar LAİK hükümetlerle yönetildik.Bana kimse eski yıları övemez.
Siz bile bahsetmiştiniz.Annem ve kardeşimle ,şunları yaşadık diye.Sadece siz değil ülkenin hepsi öyleydi.Benim çocukluğumda öyleydi)
Sonuçta AKP 2013 hatta 2018 ye kadar bence gayet güzel götürdü..O zaman kadar da defalarca da destekledim.
Hatta 2008 global krizde tek kelimeyle bizi teğet geçti..EKONOMİK DEĞERLERİMİZ İNGİLTEREMİN değerlerine geliyordu(enflasyon vs)
Ama NAS modeli ve -rüşvet-yolsuzluk-şatafat gibi durumlara bulaşınca desteğim olmadı.
Yer İmleri