Sayfa 47/308 İlkİlk ... 3745464748495797147 ... SonSon
Arama sonucu : 2464 madde; 369 - 376 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Kuzu diyorsunki teknikçiler benden ne istiyor olmamış şeyleri yazarsan bizde uyarıyoruz gelir gelmez.
    pıst 100 %11 yukarı tepki yaptı.
    banka holdingde %13-14 yazdıklarınla çelişiyorsun sonra daha bir sürü
    burdakiler açsın graflarına baksın senin anlattığın gibi bir hikaye olmadı saydığın pozisyonda.
    bizde bunun düzeltmesini yaptık olay bu
    lem ben seni seviyorum....sana bulasmam....

yazilarimin hedefinde BABO var....bi pohhh bilmiyor....ha ha ha....

korkudan cugap bile yazamiyor....

simdi agzim var dilim yok benim....

DURDUK OTURDUK YERDE....BU KAYISI BEYINLI BANA SALDIRIRSA.....ben yoksam....

sen beni koru diye....citak la beraber beni koruyun diye....SIZE YAG CEKIREM....

Alıntı Originally Posted by yelpaze Yazıyı Oku
    ilk defa okudum bu topiği açan arkadaşı...
    Anladığım kadarıyla 2019 yılında, Türk Traktör 26TL USD/TL 6,2 TL civarıdayken kısaca tarihi diplerde borsaya girmiş ve geçen seneki tarihi zirveye kadar 5 yıl sımsıkı tutmayı başarmış pozisyonu. TTRAK için hesaplanırsa getirisi USD bazında %700'den fazla olmalı. 1 yıl önce, Ons 1900$ civarındayken açtığı altın pozisyonu 1 yılda USD bazında %50'den fazla getirmiş olmalı. Aynı dönemde en çok getiren pozisyon da mevduat faiziydi...

Ama asıl müthiş olan ise geçen hafta dipten hisse pozisyonu alabilmek ve birkaç günde zirveden satabilmek. Yukarıdaki hareket alım-satım zamanlaması bakımından oldukça geniş bir zamana yayılmış, belirgin bir trend diyebilirsiniz. 2018 Ağustosundan 2019 ortalarına kadar borsada dip çalışması olmuştu ama 5 yıl pozisyonu tutmak da Türkiye'de nadir rastlayabileceğimiz bir özellik. Fakat geçen haftaki hengamede böyle berrak olabilmek şapka çıkarılacak yetenek. Devaluasyon başlamış, sokak olayları ve karşı önlem olarak adeta sıkı yönetim koşulları devreye girmiş, şirketlere ve varlıklara el konuluyor, merkez bankası 10 milyarlar yakıyor ama siz soğuk kanlılıkla bu durumun kısa bir tepki hareketiyle terse döneceği noktayı yani ara dalgayı tam tutturuyorsunuz. Gerçekten büyük yetenek. Bu tip koşullarda elbette piyasa ölecek demiyorum ama düşüş 2 gün daha sürebilirdi veya tepki hareketi olmayabilirdi hatta piyaaslar tatil bile edilebilirdi. Tekniği sağlam kişiler bile 1-2 gün erken pozisyon açtı ki bunu pozisyonu açtığında bilmiyorlardı, tıpkı tam gününde açanlar gibi.
    AYNEN BU YAZDIGIN GIBI OLDU....topiklerim keyborsa.com forumunda....sabit topikler....git oku onlari....hala orada yaziyorum...babo ve guneysu da gelirler sohbet ederiz orada....yillardir...

2019 da actim....MALA BINIP BES YIL YATACAGIZ...dedim....yattik...kaartlarimiz 100 kat cikti....SATTIK....5 YIL DOLUNCA....

yeni topik actim.....VE DEDIM KI....2 VEYA 3 YIL....YATAY TRENDE KALIP....MALI DAGITACAKLAR....suanda hala o topikte yaziyorum....

bu alemde....RACONU HEP BEN KESERIM....cunkiii....ben kuzuyum....

gidip hepsini okuyun....BILGI DOLULAR....KUZU UNIVERSITESI ORASI....

GELMEDI GAVAT.....yolda demek....yarinda ben yoldayim.....

BU GEYIK YATTI.....usaglar.....kismet degilmis.

Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    GELMEDI GAVAT.....yolda demek....yarinda ben yoldayim.....

BU GEYIK YATTI.....usaglar.....kismet degilmis.
    nalet gelsin... videoyu bulamıyorum yoksa yarılırsın gülmekten

Degerli okuyucularim.....

bende yarin sabah yola cikiyorum.....5 gun yokum....BAYRAM....once insanin kendisi ile hesaplasip....kendisi ile baristigi....sonra...cevresinde herhangibirsebeble kirdigi.....insanlarin gonlunu alip....onlarla baristigi....hep birlikte...SEVGIYE SIGINDIKLARI GUNDUR.....

bende....gonlunu kirdigim birinin GONLUNU geri almak ucun....6 saatlik bi ucusla....ona ulasacagim...kendisi ermeni kokenli cok sevdigim bir agabeyim....bayram zabahin korunde zilini calarsam....beni iceri alir umuyorum....

BAYRAMINIZI KUTLAR....GONULLERINIZIN SEVGI ILE DOLMASINI dilerim.

gariii...babo yu siz yatistirin....ha ha ha

kolay olmaz....bu garanti....EMME...dunyanin en tatli adamidir....kuzu senden it gibi korkuyor deyin...YATISIR.

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    nalet gelsin... videoyu bulamıyorum yoksa yarılırsın gülmekten
    kacirdik CITAKIM.....geldi mi....sen cugapla gariii....

Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    kacirdik CITAKIM.....geldi mi....sen cugapla gariii....
    emmi eskiden sen bu konularda da aydınlatırdın bizi

Türk; Yavuz Sultan Selim'e göre eşek idi…
    Türk; Koçi Beye göre mezhepsiz ecnebiydi…
    Türk; Hoca Saadettin Efendi'ye göre leşti hilebazdı aşağılıktı…
    Türk; Naima'ya göre azgındı çirkindi kabaydı cahildi…
    Türk; Nef-i'ye göre Allah'ın irfan pınarını yasakladığıydı…
    Türk; Baki'ye göre kabaydı…
    Türk; Hafız Çelebi'ye göre baban bile olsa öldürülmesi gerekendi…
    Türk; Sadrazam Kuyucu Murat'a göre başı vurulması gerekendi…
    Türk; Aksaraylı Kerimettin Mahmut'a göre hunhar köpekti. Me'lundu…
    Türk; Merzifonlu Seyyit Abdurrahman Eşref'e göre eşsiz bir gaddardı…
    Türk; Gelibolulu Mustafa Ali'ye göre pasaklıydı çirkindi…
    Türk; Taşlıcalı Yahya'ya göre soyu kuruyasıca idi…
    Türk; Büyükelçi Moralı Çuhadır Ahmet'e göre hayvandan farkı olmayandı…
    Türk; Tokatlı Nuri'ye göre şehir dili bilmez hayvandı…
    Türk; Şeyhülislam Mustafa Sabri'ye göre tiksinti duyulandı…
    Türk; Vahdettin'e göre dini soyu sopu yurdu belirsiz cahiller sürüsüydü…
    Osmanlı…
    – Ermenilere "Millet-i Sadıka"…
    – Araplara "Kavm-i Necip". .
    – Rumlara "Romalı" anlamına gelen "Romeos" derken Türkler'i böyle aşağıladı..
    Gazi Mustafa Kemal de Osmanlı'nın son kuşağındandı...
    Türk'ün Osmanlı iktidarı tarafından nasıl aşağılandığını yaşadı. Osmanlı münevverlerinin Babıali'de "Türk" sözünü Arap aksanıyla ifade ederek "Terk" diye yazdıklarını unutmadı. ("Terk" sözcüğünün çoğulu Arapçada "Etrâk" demekti; ve Türklere "İdrâki biidrak" -anlayışsız Türkler- diyorlardı!)
    Oysa…
    Türk; Atatürk'e göre yıldırımdı kasırgaydı dünyayı aydınlatan güneşti...
    Bu sebeple…
    92 yıl önce…
    Tarih: 23 Mayıs 1928.
    TBMM 1312 sayılı Türk Vatandaşlığı Kanunu'nu kabul etti.
    Böylece…
    Asırlardır hor görülen Türk yurttaşlık payesiyle onurlandırıldı..
    Osmanlı ile Cumhuriyet farkı buydu…

ben hala mısır seferine giderken 500.000 Türkmen'i öldüren... bu yavuz sultan selim dediklerindeyim... Türkmenler buna ne yaptı ?

cehennemde benim yanımdamı olacak, başka yerdemi ?

hoş şimdide, Osmanlı Torunu olmayı yeğleyenler... yine Türk'lere aynı şeyi yapmaya kalkışıyor...

https://www.facebook.com/Limansizask...0827526859073/

nedir bu Osmanlı'daki TÜRK DÜŞMANLIĞI ?

8.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    Degerli okuyucularim.....

bende yarin sabah yola cikiyorum.....5 gun yokum....BAYRAM....once insanin kendisi ile hesaplasip....kendisi ile baristigi....sonra...cevresinde herhangibirsebeble kirdigi.....insanlarin gonlunu alip....onlarla baristigi....hep birlikte...SEVGIYE SIGINDIKLARI GUNDUR.....

bende....gonlunu kirdigim birinin GONLUNU geri almak ucun....6 saatlik bi ucusla....ona ulasacagim...kendisi ermeni kokenli cok sevdigim bir agabeyim....bayram zabahin korunde zilini calarsam....beni iceri alir umuyorum....

BAYRAMINIZI KUTLAR....GONULLERINIZIN SEVGI ILE DOLMASINI dilerim.

gariii...babo yu siz yatistirin....ha ha ha

kolay olmaz....bu garanti....EMME...dunyanin en tatli adamidir....kuzu senden it gibi korkuyor deyin...YATISIR.
    Kuzum Ermeniler Ramazan bayramını kutlamıyor. Adam veya hanımefendi seni kovmasın...
    Yorumlarım ve yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Kendime not: İt olma beyefendi ol ki ardından iyi ansınlar.

Sayfa 47/308 İlkİlk ... 3745464748495797147 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •