Aracı Kurum Dagılımı
http://share.matriksdata.com/share.a...07131854022500
1,75 açıldı ve 1,69 1,75 boşluk bıraktı. Niye böyle yaptı amacı neydi anlayamadım. Yukarı çekip milleti satmaya mı teşvik etti ne? Yarın da böyle açılır mı acaba?
Ben k.v de de büyük hareketler bekliyorum insallah sadece beklemem . Gerçekleşir .. YTD
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tahtayı seyreden kişi bariz mal kitleme olduğu algısına kapılıyor.Bugün tekrar 1.69 u görmek isteyecektir.Önemli olan ordan vereceği tepki.1.65 ve altı kapanışlarda arsa satışı ile ilgili bi çapanoğlu çıkabileceğini düşünürüm.
Tarih : 7.6.2017
Konu : Satışa Çıkarılacak Gayrimenkul Hakkında İlave Bilgiler
02.06.2017 tarihli yönetim kurulu kararımızla satışa çıkarılmasına karar verilen Osman Kavuncu Mah. Mensucat Cad. N22 Melikgazi Kayseri adresinde bulunan arsa ve binaların tamamının kayıtlı defter değeri son açıklanan 31.03.2017 dönemi mali tablolarına göre 64.131.059 TL olarak gözükmektedir. Yapılacak satış işlemi ile yukarıda defter değeri belirtilen bina ve arsaların tamamı satışa çıkarılacaktır.
Lal Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanan 06.06.2017 tarihli ekspertiz raporuna göre yukarıda bahsedilen arsa ve binaların değeri 70.657.000 TL olarak belirlenmiştir.
Sermaye Piyasası Kurulunu ‘ Önemli Nitelikteki İşlemlere İlişkin Ortak Esaslar ve Ayrılma Hakkı Tebliği (II-23.1) , "Önemlilik kriteri" başlıklı 6 ncı maddesinin birinci fıkrasında, önemlilik kriteri; İşleme konu mal varlığının kamuya açıklanan son finansal tablodaki kayıtlı değerinin kamuya açıklanan son finansal tablolara göre varlık (aktif) toplamına oranı %50 den fazla olması durumu olarak belirlenmiştir. Bu ilke kapsamında 64.131.059 TL kayıtlı defter değeri olan gayrimenkul 31.03.2017 dönemi mali tablolarına göre 75.843.240 TL olan aktif toplamı içinde % 85 paya sahip olduğu için; yapılacak işlem önemli nitelikte işlem sınıfına girmektedir.
Tarih : 12.7.2017
Konu : İhale Komisyonunun Kurulması
Şirketimizin 12.07.2017 tarihinde almış olduğu Yönetim Kurulu Kararı gereği;
07.07.2017 tarihinde yapılan Olağanüstü Genel Kurulunda görüşülüp kabul edilen gayrimenkul satışı ile ilgili yapılacak ihale için bir ihale komisyonu kurulmasına,
İhale komisyonu başkanlığına; Serdar Baş'ın
İhale komisyonu üyeliğine; Kazım Tural'ın
getirilmelerine oy birliğiyle karar verilmiştir.
Yer İmleri