tüm bankalardaki mevduatları toplasan ( parayı mevduatta tutanlar) 810 milyon tl gibi komik bir rakam çıkar, bünün 700 milyonu ölü eşek modunda banka ne verirse kabullenen, bir kısmı ise verilen faizi iade eden istemeyen kesim, geriye kalan 110 milyon tl gibi küçük bir mebla, GLP 20 değil 41 olsa bu mevduat yapan bilinçli bir kesimin parası var, 110 milyon her bir bankadi toksik kredi kadar, banka bu toksik krediyi 20 milyona satıyor alan alıyor, bu iki şey arasında ilişki bu şekilde , ben mevduat nedir , ne için yapılır hiç kafa yormadım, param en fazla 3 günden fazla( hafta sonu mecbur) yani 4 gün bağlı kalsa elim kolum bağlı gibi düşünürüm.., binlerce şeye anında yatırım imkanı var, fırsat geldiği an paranın bağlı olması , hayali bile üzücü , yalnız bu işler ciddi birikim ve zamanlama gerekiyor, ciddi yorucu ve yıpratıcı işler, emtia tarafı için, zamanlama herşey 1 gün sapma batış, 2-3 gün sapma yok oluş , hele haftalık sapma bitiş demektir, bana mevduat yapmak taş devri çağında tekerleği bulmak gibi geliyor, paranı banka bloke ediyor , çeksen geliri kesiyor, bana uymuyor, yine yapan yapsın , yanlış anlaşılmayayım, likit fon %15 i ben araştıracağım tabii zamanım olursa, bana şu an en uygunu bu, al-sat aynı fiyat, şu an 0,003 günlük dışında veren banka yok, , günlük 0,05 , 0,06 , likit hedef, yakında oluşmalı , likit fonların büyüküklerinde sapma olursa düşüş yönünde bu ilk 0,04 sonra 0,05-0,06 olmalı, çıkanı içerde tutma mantığı, , bu kaleme ciddi kafa yormak lazım , yazı uzun oldu,![]()
Parayı hedefiniz yapmayın. 1$ Elli kuruş olacak
duhul: eylül 2012
O çocuk sizin gibi bilemez tabii..nereden bilecek ki..
ECB ve BOJ'un sene başından beri 1 trilyon dolar civarında para çoğalttığını..
Yada FED'in ilk üç ayda gizliden 320 milyar dolar tahvil aldığını..
Ortalık şenlik yeri gibi..nasıl olmasın ki..
Sanırım siz bunları bildiğiniz için borsadasınız..
Sanırım aynı şekilde mevduatcılarda iyi anlamışlardır:
Bu para bolluğunda neden %15'e yakın faiz alabildiklerini...![]()
Tedarikçi Sacite Giden Domala Domala Taş Ararmış...
Yer İmleri