Sayfa 470/1002 İlkİlk ... 370420460468469470471472480520570970 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 3,753 - 3,760 arası.

Konu: Viop XXXVIII

1. Kişisel pencereden durumlar.

Usd nin gevşemiş olması pozitif.
    Reelde işlerimiz biraz rahatlar.

Fakat fiyatlar ne kadar geri gelir orası soru işaretli.
    Memleketin şaftı kaydı
    Bu düzelir mi
    Çok zor bence.

Artık yoğurda üfleyerek yeme zamanı.

Piyasalar ne olur
    Çok büyük bir satış oldu.
    Perşembe gününü merakla bekleyeceğim.
    İçerden bilgi alan yabancı satmış gibi.
    Bakalım ne kadar.
    Buradan sonra yükselişler artık soru işaretli olacak.
    Bir yandan da enflasyonist ortamda para nereye gidecek.

DTH lar bozulurmu
    Önemli oranda olacağını sanmam.
    Şu ana kadar Berat zamanındaki yöntemlerle dolar düşmüş oldu.
    Faizle uğraşmayan kesim var.
    3 ay olayı var.
    Ve % 30 dan fazla enflasyonun olduğu yerde bu faize para gidermi? Zor gibi duruyor.

İlk hafta hem kredi faizleri gevşemedi hem mevduat faizleri arttı.
    Bu ilk etkinin beklenenin ve pompal*****n tersi durum var demektir.
    Yoksa
    Hem kredi faizleri
    Hem mevduat faizleri düşmeli idi.
    Tabii daha erken
    Bende ki ilk izlenim pozitif değil.

SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    Benim kızdığım, şimdilerde hükümete saldıran ABD ye Almanya ya kaçmış fetöcülerin zamanında Ergenekon balyoz adı altında masumları ezip geçenler olması...

Biz dedik ı yargı size de lazım olacak ettiklerinizi bulacaksınız diye ...

Şimdi adalet hukuk istiyorlar...

Neresinden baksan riyakarca...
    Ogünün savcısı da avukatı da şuan siyasette. Biri habire tazminat ödüyor öbürü de saltanatının sürüyor. Hatta çok geçmişe git Rahmetlinin Erbakanin ilk fişini kim çekmiş kim Kıbrıs'a kaçmış kim kurtarmış bir araştır. Adamın her yeri karanlık

3. bu kadar eşşek olursa sırtına semer vuran çok olur herkez vicdanlı merhametli ALLAH ın kulumu sandınız siz ,
    şu adama inanıpda onun peşinden giden her türlü zilleti haketmiştir ilk gördüğümde bu dümenci abd uşağı dedim yok
    abi olurmu öyle şey dediler çok makbul hocaymış o zaman ne işi var lan abd de dedim çıt yok ALLAH akıl fikir versin.

Sırada enflasyon getirili mevduat.
    Önündeki tek engel tuık..

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Şahsi düşüncem dth lerde bozulma olmayacağı...
    Dolar altında zarar edenlerin alttan paçal yapacaklarını..
    Sadece TL faizde duranların bu sisteme gireceklerini tahmin ediyorum..
    Bu kesiminde Enfasyon artışı engellelmezse yine mağdur olacağına..

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

6.  Alıntı Originally Posted by muhteberu Yazıyı Oku
    bu kadar eşşek olursa sırtına semer vuran çok olur herkez vicdanlı merhametli ALLAH ın kulumu sandınız siz ,
    şu adama inanıpda onun peşinden giden her türlü zilleti haketmiştir ilk gördüğümde bu dümenci abd uşağı dedim yok
    abi olurmu öyle şey dediler çok makbul hocaymış o zaman ne işi var lan abd de dedim çıt yok ALLAH akıl fikir versin.
    Bu ülkede en büyük parayı din ticaretinde kazanırsın. Cüppelinin babası ticarette iflas etmiş bugün kendisi ticaret yapmadan sefasını sürüyor. Feto olayınında en çok üzüldüğüm sade polisin ihracı. Fetoye öyle bir fırsat yetki verdiler ki. Rütbesiz polisler baskı ile muhtemelen bankaya para yatırdı dergi gazete aldı burs verdi. Kabul etmeyenler benim gibi sefalet içinde yaşadı. Ful nöbet devriye yazılmıştır. Bunlarda ne vicdan ne merhamet var. Sonrada ihraç oldu hepsi. Bence bu gücü onlara teslim eden de yargılanmalı. O polisler de kolay kolay ayıklanamaz yandı gitti garipler. Çalıştığım hastanede gazetesi dergisi bursu olmayan piyasada çok bulunan personel işten çıkarılıyor öyle tehdit ediliyor du.

7. RTE bir konuda başarılı muhalefet için bir hafta da 180 derece dönüyor medyada tek kalem. Muhalefet daha birini anlatmadan ikincisi çıkıyor. Adam kitap yazmış bir ayda iddiasını tutturacak gibi. Adam ne bilsin swap eksi rezervi. Deniz hocam olmasa bende bilmezdim. Hatta bu konuda ileriye dönük adım atmak isteyen olursa deniz hocamı okusun diye tavsiye ederim. Birde devrim akyıl.

8. MB nin satacağı rezerv 180 milyar dolar kaldı. Seçim için bi 50 daha satsa ne olur. -120 milyar dolar olur. Bir sürü model var çin japon alman değiştir değiştir kullan.

Sayfa 470/1002 İlkİlk ... 370420460468469470471472480520570970 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •