biden koltuğa oturur bizim mb pas geçer.
düşen kırılır mı görelim.
normalde bu ayı yeni düşükte kapatıp düzeltmeyi tamamlamasını beklerdim.
zaman...
biden koltuğa oturur bizim mb pas geçer.
düşen kırılır mı görelim.
normalde bu ayı yeni düşükte kapatıp düzeltmeyi tamamlamasını beklerdim.
zaman...
devlet çağla şikel den sonra ali şan ı da aşılamış.Aile hekimleri de aşı bekliyormuş bu aradagelir gelir bir goy goy bitsin 6-7 aya bak yerli aşı geliyor.
Biraz bu Kanada;da borclanma imkanlarindan soz etmek isterim.
Kabaca, ticari krediler disinda, 3 tip borclanma imkani var.
Kredi karti, Loan, Line of credit.
Kredi kartini biliriz.
Peki bu Loan ile Line of credit farki nedir.
The main difference between a loan and a line of credit is how you get the money and how and what you repay.
A loan is a lump sum of money that is repaid over a fixed term, whereas a line of credit is a revolving account that let borrowers draw, repay and redraw from available funds.
Yani 5 sene bitti, yeniden LOC basvuru yapmak gerekmiyor.
Burada yazilmayan,bir de su fark var, ayda sadece faizi odersiniz, CC'da oldugu gibi, borcun 24'te biri arti faiz olarak degil.
A line of credit functions as a revolving loan. You're given a credit limit, you don't make payments or accrue interest if you don't use it , and you can usually borrow any part of the available credit line which you can continue to do each time you have repaid the money borrowed. Often, a line of credit will have a variable interest rate.
RBC mesela.
Line of credit rates %2.5 to %10.
Biz yukardaki ornekte %14 kullanmistik.
Prime Lending Rate, in Canada
The prime lending rate is the loan interest rate that a financial institution uses as a base to calculate interest rates. Today's Royal Bank of Canada Prime Rate: 2.450%`
Bu nedenle alt limit %2.5 tan basliyor.
Eger bu % 1 olsaydi, belki %1.25 den basliyacakti.
Bu nedenle bu isi bilenler, buyume ancak ucuz kredi imkanlariyla basarilabilir, diyor.
Sen daya yillik %30 banka faizini milletin girtlagina, sonra hadi calisin de.
Bu ulusun en buyuk talihsizligi bu.
O yuzden diyorum ikide bir, bizim millete imkan verilse mucizeler yaratir diye, ama bunlar her turlu imkani, isi bilene degil, yandasa veriyor.
6-7 Ocak arası dolar tam dip seviyesindeyken Twitterda #dolar hashtag'i tüm gün boyunca trend topic oldu. İncelemelerim sonucunda paylaşım yapan hesapların bot hesaplar olduğunu gördüm. Yani bir el kasıtlı olarak o gün dolar yatırımcısına korku saldı...
Bir diğer dikkatimi çeken husus yine aynı gün youtube ve tv lerde aşağıdaki reklamlar dönmeye başladı.. Daha önce diplerde "petrol, altın, doğalgaz bulduk." vs..haberleri sunulurdu...
https://www.youtube.com/watch?v=C7vhMZU3U2I
Puzzle parçaları birer birer yerini almaya başladı. Sadece eksik kalan bir kaç parça var onları da bekliyorum...
“First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Hibe kredi adi altinda konusulan bazi krediler var.
Bence yalandir, algi tuttuysa, ne para verecek.
Phd'si olan cok bilgili bir suru akademisyen var, onlara ver bu hibeyi.
Vermez, neden ?
Okumus adam bana oy vermez inancinda.
Sadece bana oy vermez diye, ogretmene 3600 gostergeyi vermiyor.
Hemsirelere de yazik oluyor.
Bir yolunu bulup, polisle imama verecektir.
Bakin gorun.
Yer İmleri