Siyasi gelecek korkutuyor gibi Yatirimciyi[emoji779]Kılıctaroglu hersey didik didik incelenecek diyor
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Siyasi gelecek korkutuyor gibi Yatirimciyi[emoji779]Kılıctaroglu hersey didik didik incelenecek diyor
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Beklemeye devam.Dün bofa açığa satmış,cidden çözemedim,o açığa satış kapandı mı,bu bofadan işlem yapan asıl kağıtdaki grup dışında kağıda dadanan biri mi,onu mu terbiye ediyorlar acaba diye düşünmeye başladım.Işık ve bofa yı çözemedim.
Yok grubun kendisi top çeviriyorsa ky dökülmüyor o kesin.Herkes ya herro ya merro demiş gibi.
Hissede açığa satış yokki bist50 hariç
Sn avukat fiyat kuruşlardayken 1 milyon lota çıkabildiniz mi,eğer öyleyse sizin de durum toparlamıştır.Ben paçallarla maliyeti baya düzelttim.Bundan sonrası beklenecek,süremiz sonsuz,ta ki hak ettiği değere gelene kadar.Açığa satış işini twitter da biri yazmıştı sanırım yanlış bilgi.
Aslında ben 0,95 1 arası bunu martı gyo ile değiştim martiyi bugün sattım geri buna döndüm maliyet 1.28 oldu düştükçe alimlarimla daha da düşurmeyi düşünüyorum hayırlısı artık
Eski maliyet kaçtı sn avukat.Martıya baktım bunla hemen hemen aynı hareketi yapmış,yaptıgınız trade den avantajlı oldunuz mu.Kilerdeki lotunuz arttı mı bu trade le.
Yer İmleri