Misal bugünkü bank of neden tek satıcı,neden bazı gün tek satıcı bazı gün tek alıcı oluyor,600 küsur milyon lotluk bir kağıtda bu kadar rahat nasıl davranılıyor di mi.Aslında tüm kağıtlar truman şow))))))
Misal bugünkü bank of neden tek satıcı,neden bazı gün tek satıcı bazı gün tek alıcı oluyor,600 küsur milyon lotluk bir kağıtda bu kadar rahat nasıl davranılıyor di mi.Aslında tüm kağıtlar truman şow))))))
TKFEN in tarihinde bedelli var mı yok.. temettü vs verir ayrıca.. Speğin yapacağı işler elbette vardır algıyı yönetir trade eder marj yaratır.. ama bu familyada tam soygun.. bedelli.. spekülatif haberler vs.. Tkfen spekülatif haber üretmez, piyasayı bedelli haberleri ile manipüle etmez ama bu familya geçimini bundan sağlar.. Yoksa spek ve algı yönetimi.. haklısınız her hissede var.. YTD
Yorumlarım sadece kendim için nottur. Asla yatırım tavsiyesi olarak almayın.
Sn tahminci büyük kağıtlarda da benzeri işler çok,çok örnek veririm,kağıtların hepsinin sahipli olduğu da kesin,elbet bizimki tarz kağıtlarda çakallık daha fazla ama bu tarz kağıtlarda uygun yerden alırsan kar marjın da büyük kağıtlara göre daha kolay oluyor.Rasyoları uyduruk çok küçük kağıtlara cesaret edemiyorum,ama sağlam olduğuna inandığım bu tarz patron kağıtlarını cidden severim,çünkü ucuza bunları alabiliyorsunuz.Arçeliği aksayı tüpraşı ereğliyi aselsanı falan çok uyguna almak çok nadiren mümkün oluyor.Bunun bedelli dönemini bir fırsat olarak gördüm hala da öyle görüyorum.Misal işgyo 1.5 dan 16 ya 1 yılda gitti,şimdi bu nasıl kurumsallık kim götürdü bu kağıdı,madem bu kadar iyiydi yıllarca neden süründü.
Ben bedellileri özellikle severim,bedelli dönemleri genelde hep alım fırsatları olur.
Misal bu kağıt bedelli yaptı şubatta lotların yarısının bedeli en az 1.11 o kesin ,sadece 1.04 den el değiştiren 7 milyon son gün lotu var.Geri kalan lotlar da 1.11 üstünde işlem görmüş şubata kadar.0.83 e basıldığında ve ondan sonraki iki ayda 1.11 altında ne kadar lot alınmıştır,bunların kaçı paçal için alınmıştır kaçı yeni alımdır bilemem tabi ama genel maliyetler bence 1.11 ün çok üstünde.Paranın zaman maliyeti de düşünülürse bu fiyatlar yeni alanlar için çok uygun.
Bir deneyimli borsacının dediği gibi ne iş yaptığını soruyorlar hayalkırıklıklarını satın alır hayalleri satarım demiş,bu kağıtda çok hayal kırıklığı var)))))))
Son 1 hafta, alıcıların maliyetlerine dikkat !
#KLGYO #matriks http://share.matriksdata.com/shareMa...05171110335159
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...
Yer İmleri