Sayfa 473/761 İlkİlk ... 373423463471472473474475483523573 ... SonSon
Arama sonucu : 6087 madde; 3,777 - 3,784 arası.

Konu: DERIM - Derimod

1. Ben kimsenin vebalini alıp şuradan alan şuradan satar , şuradan satan şuradan alır demem. Sadece bu tarza karşı sitem ediyorum. Ve bu konuda ben doğruyu düşünüyorum. Doğru bir tanedir. Kim bilir kaç kişi 15ten satacaktı ve bu sözlerden etkilendi vesatmadı. 13-14-15 lerden inanıp ta alanlar şu an ne strestedirler kimbilir. Bu reva mı? Böyle büyük konuşulur mu? Benim itirazım buna. Başka bir şeye değil. Bir de hakaret olmadığı sürece kimse bir başkası adına goygoyculuk yapmasın. Yapmamalı zaten. Erdemli insan bunu yapmaz.

2.  Alıntı Originally Posted by fatihrustu Yazıyı Oku
    Ben kimsenin vebalini alıp şuradan alan şuradan satar , şuradan satan şuradan alır demem. Sadece bu tarza karşı sitem ediyorum. Ve bu konuda ben doğruyu düşünüyorum. Doğru bir tanedir. Kim bilir kaç kişi 15ten satacaktı ve bu sözlerden etkilendi vesatmadı. 13-14-15 lerden inanıp ta alanlar şu an ne strestedirler kimbilir. Bu reva mı? Böyle büyük konuşulur mu? Benim itirazım buna. Başka bir şeye değil. Bir de hakaret olmadığı sürece kimse bir başkası adına goygoyculuk yapmasın. Yapmamalı zaten. Erdemli insan bunu yapmaz.
    Fatih Bey boşverin. siz ne anlatmak isterseniz isteyin, söyledikleriniz karşınızdakilerin anlayabildiği kadardır. Buna sürü psikolojisi deniyor. Anlattığı yok birleşme, yok 1.000.000 lotun 40 TL bedelle verilmesi, yok ortaklık yok bilmem ne. Hangi birisi gerçekleşti. bir ay önce 20 liradan aşağı satmam diyordu. bu fiyat önce 17 liraya indi. son olarak 15 liraya gelirse veririm oldu. Şirketin yapmadığı açıklama ve bilgilendirmeyi yapar oldu. sonu ne oldu. Asuzu forumunda olanlar da dahil, benim gibi bazı insanların vebali. Boşverin lütfen.

Üstad '' Şişman kadın sahneye çıkmadan opera bitmez '' derdi (şişman kadın yukarı çapraz atarsa sahneye çıkar) iyi çalışmalar..

Son düzenleme : esozcan; 02-03-2018 saat: 18:00.
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

4.  Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    Bu gün için 11.57 alti kapanış yapmamalı
    11.57 altı aşırı satım bölgesi mi ?

Beleşin beleşi olan kağıdın durumuna bak böyle borsa olur mu yav 11.61
    50 günlük ortalama
    Altı 10.32 ye denk gelir aman derim.

LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!

11.61 geç oyun yapma hadi

LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!

Alıntı Originally Posted by kiimm81 Yazıyı Oku
    11.57 altı aşırı satım bölgesi mi ?
    11.80 11.95 üstü güvenli bölge
    Son düzenleme : esozcan; 02-03-2018 saat: 18:23.
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

8. Acemşah'ım, DERIMOD daki şu beklentileri yazarak bi durum değerlendirmesi yapsan da güven tazelesek olmaz mı? Zira son zamanlarda zor günlerden geçiyoruz. Bu baskının altında bi bit yeniği mi var acaba? Tek hanelere düşer miyiz tekrar? Piyasa ne zaman görür bu cevherin ucuzluğunu.
    Teknik ve temel bilgi ve birikimi ile bizleri aydınlatan tüm üstatlara teşekkür ederim. Allah onlara misli ile versin inşallah.

Sayfa 473/761 İlkİlk ... 373423463471472473474475483523573 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •