Ölümü gösterip ,sıtmaya razı ettiler. Panik yapan külli zarar, uhuletle sükunetle. Arkasına yaslanan ,bu gün alım yapan rahat olsun.
Karanlık oda +15 yaptı.
Ölümü gösterip ,sıtmaya razı ettiler. Panik yapan külli zarar, uhuletle sükunetle. Arkasına yaslanan ,bu gün alım yapan rahat olsun.
Karanlık oda +15 yaptı.
Kabine sonrası Erdoğan açıklama yapıyor
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yandaş MÜTAHİTLERİNBELİRİN KUVVET,
https://www.youtube.com/watch?v=rmad...3%8ARK%C3%9BRT
Erdoğan : Yeni bütçemiz , üzerine oturduğumuz stratejik programlara hedeflerimize katkı sağlayacaktır
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Erdoğan : Bölgesinde yıldızı ve dünyada yıldızı parlayan bir Türkiye inşa ettik , Türkiye olarak ulaşımda , tarımda , dis politikada yani her alanda herkese dudak ısırtacak adımlar attık
Erdoğan : Kurdaki dalgalanmayı durdurmak icin bazı tedbirler alıyoruz ;
İnsanlarımız TL’de kalmaları halinde Kur getirisi mevduat kazancının altında kalırsa aradaki fark doğrudan vatandaşımıza ödenecek
Sanırım bankaya yatırdığın 100 tl vadeli sonucunda 115 TL odu , yatırdığında 100 tl vade sonunda döviz bazında karşılığı 130 TL oldu. stopaj kesintisi olmadan aradaki 15 tl ( 115 tl vdeli tl + 15 TL kur farkı =130 TL )hesabında olacak, kur düşük kalmış ise sadece vadeli TL hesabını alacaksın. Böylece TL olan paranı dövize dönüştürmeyeceksin. Maksat dövizler bozulsun TL ye rağbet artsın![]()
Yer İmleri