11.35 aort tutunamiyor 11.07 de bekliyor olacağım. Ben Kemal geliyorum![]()
11.35 aort tutunamiyor 11.07 de bekliyor olacağım. Ben Kemal geliyorum![]()
KUMARI HER ZAMAN OYNATAN KAZANIR ! KAZANMANIN ANAHTARI iSE MASADAN ZAMANINDA KALKMAK İLE MÜMKÜNDÜR !!!
Hangi analizi yaparsan yap, bu namussuzların herdaim niyeti Haşırt dı Bilekbord...
Sabır Taşı...
Mantık sizi A noktasından B noktasına götürür. Hayal gücü ise her yere.
Ben Kemal geliyorum![]()
KUMARI HER ZAMAN OYNATAN KAZANIR ! KAZANMANIN ANAHTARI iSE MASADAN ZAMANINDA KALKMAK İLE MÜMKÜNDÜR !!!
Desteği kırılınca tutunamadı yabcak bişii yok, bi sonraki en sağlam desteği ücbucuk olması lazım ama yinede akşama bi bakalım belki daha yakınlarda hafifte olsa tutunacak bi desteği var mı diye
Sizede bol kazançlar![]()
Hamdım Piştim Yandım
Pozitif abi üc gün önce yazdım sen halen niye devre kesti haber vermiyonuz diyon. Daha ne diyelim, desteği varda biz mi görmedik, sankim dokuzbucukta bi desteği var gibin duruyor ama bilemem tutar mı tutmaz mı
Tek bildiğim bi şey varsa o da ücbucuk desteği sağlam oluşu
Ha birde onücbucuk direncmiş onu öğrendik başkada bi mok bilmiyoruz, bazan tavan tavan gittiği oluyor ama bize denk gelmiyor... Çok enteresan bi tahta
Ben burda uzun yıllardır tek kazan anı gördüm o da ozannn abi oldu.
Giriş yeri iyi olduğu için sanırım
yoksa bu tahtada kazanmak çok zor
Hamdım Piştim Yandım
Her hissede olduğu gibi;hisseyi alacağın yeri iyi belirleyip bekleyeceksin.Ara ara yükselişleri fırsat bilip trade edeceksin.Diğeri hava civa.YTD
26 Nisan 2023 Kayıt, USDC-New York Güney Bölgesi'ne iade edildi (1 kutu mühürlü malzeme).
https://www.supremecourt.gov/search....c/21-1450.html
YTD
Yer İmleri