"Masada kimin kurban olduğunu bilmiyorsan o sensindir" ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Kızsamda size katılmıyorum.
Kültür farkı
Ahlak farkı
Patronlarda olanlar genelde böyle beraber büyüyelim birlikte kazanalım demiyorlar patronların çoğu.
Küçük yatırımcıyı işi olunca hatırlarlar yoksa geneli sırtlarındaki kambur gözüyle bakar.
Sabreden derviş misali ben bekliyeceğim.
Diğer yatırımcılar ve ÜLKEM ekonomisi için yaşasın şirketler.
Kural koyucuların bu düzeni sağlaması gerekir.Küçük ortaklarıda ortak gözü ile bakan patronları desteklemeliyiz.Koç lar
Hemen bilanço ne zaman gelecek beyan eden temetüyü açıklayan.
Kamuda temettü vergisinden vaz geçmeli bu mantıkla çifte vergi almış oluyor zaten.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.
Bu Sacro ve ekibi hafta sonu konya ve fmizp yazdılar yine.Yandığım en azından bunları yazınca bir şekilde hareket yaptırıyorlar.Bizim egeen i ne zaman yazsalar bela
Son kurşunu 220 usd için bekletiyorum ama buralarda biraz daha oyalanırsa alım yapacağım. Kimin daha sabırlı olduğunu bekleyip göreceğiz.
Konuşma özürlü CEO işi gücü bırakmış sattığı hisseyi toplamaya çalışıyor, toplayamadığı içinde bir aşağı bir yukarı dolaştırıp duruyor. Hisseyi toplayamadığı gibi aşağı basarken bile hisse dağıtmış oluyor, çok acınası ve çaresizsin. YTD
Hey gibi günler hey!
https://tr.tradingview.com/chart/EGEEN/PnPV4ARg/
"Masada kimin kurban olduğunu bilmiyorsan o sensindir" ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Yer İmleri