ama açıkçası benim de büyük beklentilerim vardı...ben en azından 60-93 milyon aralığında bir kar bekliyordum ama ne yazık ki olmadı..son net kar marjlarını tutturacağını sanıyordum ama olmadı...ihracat rakamlarının daha da artacağını sanıyordum çünkü çok güzel bir trend yakalamıştı ama buda olmadı...
iyi olan şey cironun yüksek gelmesidir ve her an tekrardan ikinci ve üçüncü çeyrekteki gibi net kar marjlarını yakalayabilmesi ve çeyreklerde 100 milyon kar getirebilme potansiyelinin devam etmesidir...bir de bu cılız bilançoyu zaten birileri fiyatlıyordu..en çok bunu son iki günde anladım...çünkü en küçük çıkışlar bile satışlar ile karşılanıyordu...inanılmaz bir baskı vardı...
şimdi piyasa artık önünü görüyor..belirsizlikler bitti...alan da niçin aldığını biliyor , satan da...biz ne dersek diyelim piyasa genel itibari ile bilançoyu beğenmiştir...geçen yıl zarardan bir yıl içinde 254 milyon kara ulaşmıştır...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri