Sayfa 474/1006 İlkİlk ... 374424464472473474475476484524574974 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 3,785 - 3,792 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Şu an herkesin evindeki teknolojik bütün aletler tam olarak bu hak yemenin ürünüdür.

Altın sisteminde kalınsaydı nüfus böyle anormal artmaz, mühendisler çerez parasına çalışmaz, inovasyon olmaz, iphone x de üretilmezdi. 1950'lerde insanlar nasıl yaşadıysalar yine o şekilde yaşıyor olurduk.

Tahminen sağlıklı beslenirdik, trafik/sosyal güvence vs problemlerimiz olmazdı ama işte o renkli ekranlı telefonlarımız, 4g'miz falan da olmazdı çünkü bu yapılan işlere kafa yoracak mühendisleri doyuracak maaşları o sistemde ödemek mümkün olmazdı. Sadece elektronikte de değil, sağlıkta/ilaçta da bu böyle. Para basma makinesini elinde tutan adamın satın alamayacağı doktor/mühendis/teknoloji yok.

Matematik işliyor. Bir taraftan çalıp diğer tarafa verilerek bilimde hızlı bir ilerleme kaydedildi ama eşitlik kavramını, matematiği, fiziği bükmek mümkün değil. Şimdi hesabı ödeme vakti. Bu zamana kadar büyük kısmı 3 kuruşa çalıştırılan, daha çok çoğalmaya teşvik edilen 7.6milyar dünya nüfusunu doyuracak kaynak da yok.

Du bakalım nolcek.

Oran moran yok. 1 ay önce sistem dışına çıktım %100 fizikiyim 1 sene önceki gibi.

2.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Dini siyasete alet bu olsa gerek..
    Benden 1 milyon alacak
    Kendisi bina dikecek
    200.000 daireleri 800 e satacak
    Paraları cebe indirecek aradan 2 sene geçecek bana yine 1 milyon verecek
    ee faiz haram...
    Tamam haram lafımız yok da..

o zaman ben 1 milyon koydum.
    sen inşaatı üslendin
    KARI DA PAYLAŞALIMMM..
    İSLAMİYET BUNU GEREKTİRİR..

aa o olmaz işte..
    Aslinda benim anladigim ve islami finansman sisteminin ozunu de teskil eden mantik; sonucu belli olan ve risk almadigin getiri haram. Ancak rant haram degil. ticaretten kazanc haram degil. Yani riske giriyorsan, 100 birim yatirip 110 birim geri alacagin kesin degilse, 50 de olabilir 150 de olabilirse bu ticaret oluyor.

3.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Şu an herkesin evindeki teknolojik bütün aletler tam olarak bu hak yemenin ürünüdür.

Altın sisteminde kalınsaydı nüfus böyle anormal artmaz, mühendisler çerez parasına çalışmaz, inovasyon olmaz, iphone x de üretilmezdi. 1950'lerde insanlar nasıl yaşadıysalar yine o şekilde yaşıyor olurduk.

Tahminen sağlıklı beslenirdik, trafik/sosyal güvence vs problemlerimiz olmazdı ama işte o renkli ekranlı telefonlarımız, 4g'miz falan da olmazdı çünkü bu yapılan işlere kafa yoracak mühendisleri doyuracak maaşları o sistemde ödemek mümkün olmazdı. Sadece elektronikte de değil, sağlıkta/ilaçta da bu böyle. Para basma makinesini elinde tutan adamın satın alamayacağı doktor/mühendis/teknoloji yok.

Matematik işliyor. Bir taraftan çalıp diğer tarafa verilerek bilimde hızlı bir ilerleme kaydedildi ama eşitlik kavramını, matematiği, fiziği bükmek mümkün değil. Şimdi hesabı ödeme vakti. Bu zamana kadar büyük kısmı 3 kuruşa çalıştırılan, daha çok çoğalmaya teşvik edilen 7.6milyar dünya nüfusunu doyuracak kaynak da yok.

Du bakalım nolcek.

Oran moran yok. 1 ay önce sistem dışına çıktım %100 fizikiyim 1 sene önceki gibi.
    eğer firavunlar da insanları köleleştirip eş(ş)ek gibi çalıştırmasalar o koca koca piramitler yapılamazdı. o zaman sopa zoruyla çalıştırılanlar şimdi işten atılıp evsiz modunda yaşamakla tehdit edilerek çalıştırılıyor. bu çalıştırılmanın asıl getirisi de ne iphone ne televizyon ne oyun konsollarıdır. geliştirilen teknoloji hep savunma sanayiinin işine yarayacağı için geliştirilir. aslında bütün yapılanlar devletlerin birbirlerine üstünlük kurma mücadelesinden başka bir şey değildir. halklarını koşulu atlar gibi kamçılayarak birbirlerini geçmeye ve bu sayede hayatta kalmaya çalışırlar. sıradan insanları da hayatın zevkli olduğuna, kendilerinin özgür olduklarına çeşitli yöntemlerle kandırarak ikna ederler ki gerçekleri görüp kafayı dağıtmasınlar...
    yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Ben de bugun ilk defa pazarda pembe domatise 7.5 Tl L/kg odedim.
    Bu benim acimdan bir rekor, hic hos olmasa da bir rekor.
    Mayis ayinda gida enflasyonu eksi olurdu ama bu sene olmadi.
    Yani isimiz zor.
    Syg,
    dün acıbadem pazarının toplarlarken 4 liradan pembe domates satıyorlardı hafif irice..

yerli otonun ceosu kaliteli bir adama benziyor..

syg,

ytd..

5.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Ben de bugun ilk defa pazarda pembe domatise 7.5 Tl L/kg odedim.
    Bu benim acimdan bir rekor, hic hos olmasa da bir rekor.
    Mayis ayinda gida enflasyonu eksi olurdu ama bu sene olmadi.
    Yani isimiz zor.
    Syg,
    Domateze 7.5 TL verdiğim gün bittiğim gündür tabi bunda Ege de olmanın artısı da var...

6.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    MB sadeleştirme adı altında bu gün repoya başladı........Takasbankta benim para 16.80 gecelikten bağlanmış.........Bankaların en az 17.50 falan vermesi laızm.......
    takasbank ta dediğiniz sistemi nasıl yaparız
    vadeli hesapta mi kalmalı aracı kurumlar da ?

7.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Sürekli tl. eft yaparak gün içinde döviz al-sat yapıyor sonra akşam geceliğe eft yapıyordum. tüm eft ler anında geçerdi. Son 10 gündür, sabah 11 de yaptığım eft akşam 17:30 da geçiyor. Böylece para gecelik faize giremiyor. Bu bir bilinçli hareket. Ben de artık çalışmıyorum.
    Aynen uzak durun.En ufak hesaplarda bile bunlar yapılıyorsa sıkışmışlar demek ki.Bu durum Finansbank içinde bir şeylerin kötü gittiğinin habercisi.Yetkili biz değiliz diyen müşteri temsilcisine yetkili kimse onu bağlayın yetkili birim kim diyorum.Sessizlik ile cevaplanıyorum.Hayır insanın parasına az ya da çok keyfi bloke tam bir saçmalama.Birde güvenliğiniz için diye bir terane tutturmuşlar.Benim hesabımı benden koruyan bir güvenlik.Benim anladığım bunlar resmen Kek müşteri arayışı içinde.Stop olmanın işaretleri bunlar.

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by Luckyboy Yazıyı Oku
    Domateze 7.5 TL verdiğim gün bittiğim gündür tabi bunda Ege de olmanın artısı da var...
    sn.dududan başka o fiyatı veren yok zaten, egede otumasan dahi.!!

Sayfa 474/1006 İlkİlk ... 374424464472473474475476484524574974 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •