Þu an herkesin evindeki teknolojik bütün aletler tam olarak bu hak yemenin ürünüdür.
Altýn sisteminde kalýnsaydý nüfus böyle anormal artmaz, mühendisler çerez parasýna çalýþmaz, inovasyon olmaz, iphone x de üretilmezdi. 1950'lerde insanlar nasýl yaþadýysalar yine o þekilde yaþýyor olurduk.
Tahminen saðlýklý beslenirdik, trafik/sosyal güvence vs problemlerimiz olmazdý ama iþte o renkli ekranlý telefonlarýmýz, 4g'miz falan da olmazdý çünkü bu yapýlan iþlere kafa yoracak mühendisleri doyuracak maaþlarý o sistemde ödemek mümkün olmazdý. Sadece elektronikte de deðil, saðlýkta/ilaçta da bu böyle. Para basma makinesini elinde tutan adamýn satýn alamayacaðý doktor/mühendis/teknoloji yok.
Matematik iþliyor. Bir taraftan çalýp diðer tarafa verilerek bilimde hýzlý bir ilerleme kaydedildi ama eþitlik kavramýný, matematiði, fiziði bükmek mümkün deðil. Þimdi hesabý ödeme vakti. Bu zamana kadar büyük kýsmý 3 kuruþa çalýþtýrýlan, daha çok çoðalmaya teþvik edilen 7.6milyar dünya nüfusunu doyuracak kaynak da yok.
Du bakalým nolcek.
Oran moran yok. 1 ay önce sistem dýþýna çýktým %100 fizikiyim 1 sene önceki gibi.




tabi bunda Ege de olmanýn artýsý da var...

Yer Ýmleri