Mert abim nellerdesin kırbaç istiyor bu ....![]()
Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
bişi daha diim şimdi vop işinin palası pozizyona göre kapatmazmı bakar ona göre kapatır saatlik sizin işiniz hissede en fazla 3 gün bilemedin 5 gün sonra aşa ise aşa yukarı ise yukarı ben teyaredeyim 640 kadar yolu var misal yimez de yukarı gitmesi lazım bide ykbnk vs yukarı gitmeesi lazım bugün gitmez ise yarın illa gidecek bıraktıkları gapı buradan kapamazlar yok ele mal kaptrımazlar yiyosa bassınlar yıllarca testerede tek tek lot sayıp mal topluycan grafı asacan deve gibi aşa salcak he yok ele salmazlar dediğim gibi salsalarda yön yukarı vop işi ni tutturmak saatlik günlük olduğu için pis zarar yazıyo büyük risk alıyonuz bence ha kazanırkende böyük oliiinese yine çenem açıldı
![]()
bilmeden yazma düşünmeden konuşma.......
Maria hanım çok güzelsiniz diyordu .... gözlerinden yaşlar akıyordu .... Maria hiç evlenmemişti ... Bu güzellikle birlikte evlenmediğini düşünmek aşığı iyice delirtiyordu ...... oooooooooolm allayıp pulluyorlar maria kaşar kaşar ............
Düş ulen düşşş hadeee![]()
Mojetbit hocamın yazısını görsem maria nın hiç evlenmediğine inanırdım görmeden yazdım ....![]()
Yer İmleri