trend tepesinde oluşan boğa barları sadece kafa karıştırır.
bence bir tur daha gömmesi daha büyük ihtimal.
trend tepesinde oluşan boğa barları sadece kafa karıştırır.
bence bir tur daha gömmesi daha büyük ihtimal.
SON DAKİKA | Cumhurbaşkanı Erdoğan dünyaya böyle duyurdu! 'Bizim için yok hükmündedir'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12 yılın ardından Mısır'da! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi ile ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Gazze'de ateşkes ve yardımlar önceliğimiz" dedi. Öte yandan Erdoğan, "Gazze halkının topraklarından sürgün ettirilmesi yönündeki girişimler bizler için yok hükmündedir" ifadelerini kullandı.
Şu sıralar şort çok değerli, herif elinden almak için türlü tümenli oyunlar deniyor olmalı. Tepe kırılmadığı sürece tepe olarak kalır dayucuğum sen şuan doğru otobüstesin diye düşünüyorum ama yinede cetonları idareli kullanmak lazım, katil olay mahalline gelürse
9217 geçengünkü tepemiz.
Hamdım Piştim Yandım
Kredililer hafta sonu maliyetine katlanıyorsa daha olumlu bir hava görüyorlar demek ki..
Piyasa yapıcı ters yapmayı seviyor..Normal... Bugün ekstra yaptı. Çünkü herkes satış bekliyordu...
Sürekli söylediğimiz gibi gün içi işlem yapmak cidden çok sağlıksız. Teknik olarak her türlü kataküllü yapılırken işlem yapıp kazanma şansı çok az...İş tamamen şansa, fala dönüyor..
longçuları çuvala doldurma ihtimali yok mu ?
sadece short sevicimi bu adam
belki sıra onlarda kimbilir
vob yapman batarsın Bozkurt
Yer İmleri