Sayfa 474/1015 İlkİlk ... 374424464472473474475476484524574974 ... SonSon
Arama sonucu : 8116 madde; 3,785 - 3,792 arası.

Konu: Viop LIX

trend tepesinde oluşan boğa barları sadece kafa karıştırır.

bence bir tur daha gömmesi daha büyük ihtimal.

SON DAKİKA | Cumhurbaşkanı Erdoğan dünyaya böyle duyurdu! 'Bizim için yok hükmündedir'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12 yılın ardından Mısır'da! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi ile ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Gazze'de ateşkes ve yardımlar önceliğimiz" dedi. Öte yandan Erdoğan, "Gazze halkının topraklarından sürgün ettirilmesi yönündeki girişimler bizler için yok hükmündedir" ifadelerini kullandı.

SPOT eşleşme ve kapanış, en iyi satıcı Y/F en iyi alıcı kapattı, son 2 saatte -800 m den +892 m oldu, BofA -600 m den +527 m kapattı, Ünlü ve QNB alışa geldi, Ak ve İnfo Y. satışı arttırdı,

4.  Alıntı Originally Posted by manif Yazıyı Oku
    Artı kapattı ama short maliyetimi 9400lere getirmeme fırsat verdi.
    Teşekkürler palacan.
    manif abey 9.450 civarında ortalamalar var kavga orada kendini belli eder dilerim ayı kazanır da pozda küçülürsün abey. yok üçlü zigzag ile yeni tepeler yapacaksa da yapcek bişi yok abeyim.

5.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Evet ters hareket yaptı. Çarşamba falan takmadı..
    nuri sevgen artık düşüşler salı olmaya başladı diyordu

6.  Alıntı Originally Posted by abicim Yazıyı Oku
    bozkurt abey yaklaşık %60 ını aldı düşüşün. stop olurum problem değil 20 puan 20 puan üttüklerimi alır gerekirse abey.
    Şu sıralar şort çok değerli, herif elinden almak için türlü tümenli oyunlar deniyor olmalı. Tepe kırılmadığı sürece tepe olarak kalır dayucuğum sen şuan doğru otobüstesin diye düşünüyorum ama yinede cetonları idareli kullanmak lazım, katil olay mahalline gelürse
    9217 geçengünkü tepemiz.
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    nuri sevgen artık düşüşler salı olmaya başladı diyordu
    Kredililer hafta sonu maliyetine katlanıyorsa daha olumlu bir hava görüyorlar demek ki..
    Piyasa yapıcı ters yapmayı seviyor..Normal... Bugün ekstra yaptı. Çünkü herkes satış bekliyordu...
    Sürekli söylediğimiz gibi gün içi işlem yapmak cidden çok sağlıksız. Teknik olarak her türlü kataküllü yapılırken işlem yapıp kazanma şansı çok az...İş tamamen şansa, fala dönüyor..

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
    longçuları çuvala doldurma ihtimali yok mu ?
    sadece short sevicimi bu adam

belki sıra onlarda kimbilir

vob yapman batarsın Bozkurt

Sayfa 474/1015 İlkİlk ... 374424464472473474475476484524574974 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •