Sayfa 474/871 İlkİlk ... 374424464472473474475476484524574 ... SonSon
Arama sonucu : 6961 madde; 3,785 - 3,792 arası.

Konu: BANVT - Banvit

1. Sabahki yüksek gaplı açılışın dolacağı belliydi zaten o noktayı geçelim.

100 milyon sermayeli bir şirket 255 milyon kar ediyor ilk anda bakılınca iyi olsa da son çeyrekte sadece 35 milyon civarında olması problem maalesefki, 1-2-3 çeyreklerde yukarı ivmelenme varken bir anda 3. çeyreğin 3'te biri kadar kar açıklanıyor.

Her neyse tahtanın bu kadar sığ olması kötü, tavan olmadıkça kalıcı yükselişler gelmediğini de bir çok kez gördük.

Bir de kar seviyelerinin ne kadar artabileceğini düşünmek lazım, 255 geldi bu yıl, seneye 350 gelir mi, bu noktalardan bakarsak ve tahtadaki iş ve yatırım finansman baskılamalarını düşünürsek şu anki durum normal.

Yeni hikayeler gelmediği sürece de bu baskılama devam eder, kağıda güven kayboldu çünkü artık.

2. 1. çeyrek nasıl gelir ki
    Yazdıklarım sesli düşüncelerim olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Herkes yatırım kararını verirken kendi hür iradesiyle verir.

3. ******** iş yatırımdan kurtulsaydık iyyidi.
    Yazdıklarım sesli düşüncelerim olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Herkes yatırım kararını verirken kendi hür iradesiyle verir.

4. Bir de temettü, bedelsiz bir şeyler vermesi lazım.

Hep kendilerine müslüman olurlarsa daha da kimse bu tahtaya uğramaz zaten.

5. Ölme eşşeğim ölme bu dewran böyle gider durur 4. Çeyrek ti şimdi ; eywah eywah yine başa döndük sağda solda trade yapan arkdşlar invest de orhan kaz veli deli burda malum sürekli 1-2-3-4 çeyrek blanço şöle böle elimde yok stop oldum tawuk fiyatları şöle olucak yaz erken gelicek cemre düştü mangal yapıcaz felan filan diyen arkdşlar bizi böle aylarca avutacak gözümüze perdeyi cekecek gelsin trade ler gitsin tradeler kesin bu watandaşlar da bu şirketlerin veya teşkilatların içinde yandıl yemin olsun ytd

6. Arkadaşlar biz de herkes gibi zaman zaman trade yapıyoruz..bu hak herkesin..ama bunu bilin ki belki de aranızda en az yapan benim..

Yapabileni ben her zaman tebrik etmisimdir..

7. çıktı mı satacan indi mi alacan bunu uzun süre dik tutamıyor hemen sönüyor iktidarsız spek

8.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Arkadaşlar biz de herkes gibi zaman zaman trade yapıyoruz..bu hak herkesin..ama bunu bilin ki belki de aranızda en az yapan benim..

Yapabileni ben her zaman tebrik etmisimdir..
    Bu tebrikten bende rica etsem😌

SM-G955U1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 474/871 İlkİlk ... 374424464472473474475476484524574 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •