Sayfa 475/639 İlkİlk ... 375425465473474475476477485525575 ... SonSon
Arama sonucu : 5111 madde; 3,793 - 3,800 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Uhacettepe79 Yazıyı Oku
    37 oldu akpaz. Hayırdır haber mı düşecek acaba? Işlem hacmi akşama 100 bini geçecek. Biz mı alıyoruz yine ?
    En yakın haber 28 Temmuz'da yapılacak tahvil kupon ödemesi

2.  Alıntı Originally Posted by Cinar58 Yazıyı Oku
    En yakın haber 28 Temmuz'da yapılacak tahvil kupon ödemesi
    Tahvilleri zamanında ödüyorlar bu şirket için pozitif bir durum. Önemli olan alacak mevzusu için çalıştıkları projenin açıklanması onu bekliyoruz...
    Diğer taraftan ikinci çeyrek bilanço gelecek onda bari iyimser bir tablo görsek tahminen yine zarar yazacak...

Ne olacak bu şirketin hali cidden ucu açık bir durum zengin olmakda var parayı sifirlamakta. D grubundaki hisseler için bu iş nasip artık. Rezil olduk şu ana kadar fakat farklı şirketlerde yatırdığı paranın 10 mislini alanda oldu parayı tamamen sıfırlayanda...

3. Takası paylaşacak kimse var mi ?

4.  Alıntı Originally Posted by muratz Yazıyı Oku
    Takası paylaşacak kimse var mi ?

5.  Alıntı Originally Posted by prof45 Yazıyı Oku
    Tesekkurler prof kardeş hayır olur İnşaAllah...

6. Bugün haziran KDV beyanini son günü idi acaba ilk 6 ayı ne kadar bir ciro ile kapattı ?

7.  Alıntı Originally Posted by muratz Yazıyı Oku
    Bugün haziran KDV beyanini son günü idi acaba ilk 6 ayı ne kadar bir ciro ile kapattı ?
    Seddülbahir hocamız bilir tahminen... Bugünkü işlem hacmi ve kapanış için ne düşünüyorsunuz Murat Hocam???

8. Birisi bir beklenti ile alim yapıyor umarım bu his değil de somut bir bilgiye dayalı akımdır ki ben öyle düşünüyorum... Bugün biraz ciro maliyetlere baktım 2017 de brüt kar artışı fena değil 50-60 mio ciro ki olabilir rakam dır kar açıklama ihtimali var. Yeniden değerleme oranı %10 üzerinde açıklandı kullanirlarmi bilancoyu + yönde ayarlarlarmi bilemiyorum .... Henüz aciklamadiklari biraz daha tahsilat olabilir mi ? Bilanço yu büyütüp ilişkili alacağı %50 altına indirebilir lermi ? Bu donem olmasa da 30/09 da bu oran yakalanır... En önemlisi ise bu proje nedir ne değildir büyüklüğü nedir ve nerededir AKPAZ bu projenin neresinde olacak sadece ilişkili alacagimi çözecek yada bunun üzerinde bir gyo işinin resmi olarak ana ortağı mi olacak ? Seddulbahir hocam da varsa edindiği bir bilgi yada beklenti paylasirsa sevinirim...

Sayfa 475/639 İlkİlk ... 375425465473474475476477485525575 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •