Originally Posted by onur1064 benim baktigim direnc 118 bin😀 O zaman gelsin 1180 onurum Senimi kiracaz
paylastigim hisseyi bulan bilancosunu incelesin baska bisey demiyorum
Originally Posted by Webster Evde mirildaniyorum Bana guluyor Delisin diyor [emoji3] Teklfi yokki ustadim Hani onurla tanistik Bir film isi baglar vs diye ama adama bak destek direnc diyor [emoji3] Üstadım Onur Bey size ufak bir dizi ayarlarda karşısına cikacak kişi Nuri Alço yada Coşkun Goğen gibi biri çıkar diye çekiniyordur.
Originally Posted by Webster Evde mirildaniyorum Bana guluyor Delisin diyor 😀 Teklfi yokki ustadim Hani onurla tanistik Bir film isi baglar vs diye ama adama bak destek direnc diyor 😀 menajerlikte kendi dalında ayrırlıyor ben sanatci tarafındayım oyuncu menajerligi yapan arkadaslarımda var ayarlarız bişiler
Originally Posted by boschyatirim Üstadım Onur Bey size ufak bir dizi ayarlarda karşısına cikacak kişi Nuri Alço yada Coşkun Goğen gibi biri çıkar diye çekiniyordur. Originally Posted by onur1064 menajerlikte kendi dalında ayrırlıyor ben sanatci tarafındayım oyuncu menajerligi yapan arkadaslarımda var ayarlarız bişiler Oyuncu oldugum zaman direk sanatci olmayacakmiyim onurum Aklini kullan safini sec Bana aysu kayaciyla bir dizi ayarla
Originally Posted by Webster Oyuncu oldugum zaman direk sanatci olmayacakmiyim onurum Aklini kullan safini sec Bana aysu kayaciyla bir dizi ayarla Aysu Kayaci nın yillardir hayaliymis. Biri gelse de sıcacık bir kadifenin üzerine yatırsa da bir rontgenimi çekse biye bekliyormuş.
o kız yaşıyor mu hala ya hayal mayal hatirliyorum tipini
Originally Posted by boschyatirim Aysu Kayaci nın yillardir hayaliymis. Biri gelse de sıcacık bir kadifenin üzerine yatırsa da bir rontgenimi çekse biye bekliyormuş. Kadife var ama buz gibi suan Yarin isinir umarim 😀 Originally Posted by onur1064 o kız yaşıyor mu hala ya hayal mayal hatirliyorum tipini Lan onun tipi unutulurmu onurum Nasil bir alemdesin sen
Forum Rules
Yer İmleri