Sayfa 476/1007 İlkİlk ... 376426466474475476477478486526576976 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 3,801 - 3,808 arası.

Konu: Viop XL

1.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    EYT olayını çözmeden seçime gitmezler bence...
    Adnan Kahveci nin akrabası var yazar onun öngörüsü benim de aklıma yattı. %50 zam verse kar kış olmadan kimse ayıkmaz.

2. Seçimden sonra Elektrik %100 doğalgaz %400 e kadar Ekmek şuan ki kurla 8 TL süt ürünleri et fiyatları %200 yükselir. Şuan ofis 450 USD ye buğday arpa alıp 155 USD ye satıyor. Ömür boyu böyle mi olur. TL bazinda %50 zararına satıyor seçimin hayrına

3. Slm. Petrol düşünce herşey dengesine oturur. Emtialar çakılır. Fiyat düşer demiyorum da alım gücü yükselir. Bizim tek sıkıntımız petrol ve türevleri. Demokrasi falan filan onları saymadan konuşuyorum.
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Seçimden sonra Elektrik %100 doğalgaz %400 e kadar Ekmek şuan ki kurla 8 TL süt ürünleri et fiyatları %200 yükselir. Şuan ofis 450 USD ye buğday arpa alıp 155 USD ye satıyor. Ömür boyu böyle mi olur. TL bazinda %50 zararına satıyor seçimin hayrına
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Slm. Petrol düşünce herşey dengesine oturur. Emtialar çakılır. Fiyat düşer demiyorum da alım gücü yükselir. Bizim tek sıkıntımız petrol ve türevleri. Demokrasi falan filan onları saymadan konuşuyorum.

Neden düşecek pardon emtialar ? Kağıt paraların hiçbir değeri olmadığıni herkes anladı. ABD ve Avrupa'da ki böyle birşey görmemiş nesil pompada kağıt paranin bir işe yaramadığını öğrenmeye başladı.

Geçmiş olsun

5. Amerika Birleşik Devletleri halkları bankadan kredi çekip emtiaya basmaya basladiklarinda hayalci borsacı kağıdın bir işe yaramadigini tuvalette kullandiginda kafasını duvarlara vuracak..

ISGYO..
    1 ayda %82....yıllık %425...

Fort,toaso, pgs ye bakarken, kaçan fırsat..

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. ABD Türkiye de yaşanan şeyin olduğunu düşünsene. Birikim yapmışsın 1 milyon dolar hop 500,000 dolar seviyesine düşüyor. Hop 3 sene sonra 100.000 dolar seviyesine düşüyor. Çıldırır halk ne bulursa alır kredi çekip..

Türkiye bir laboratuvar gibi kullanıldı..

Hop geçmiş olsun. Biden çıkıp tanrı emretti felan der heralde. Veya nasıl deniyorsa..

8.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Slm. Petrol düşünce herşey dengesine oturur. Emtialar çakılır. Fiyat düşer demiyorum da alım gücü yükselir. Bizim tek sıkıntımız petrol ve türevleri. Demokrasi falan filan onları saymadan konuşuyorum.

Çinde covidin seyrini izlemek gerekiyor. Kapanmalar artarsa tüketim düşeceği için oradan destek gelebilir. Ama yan etkisi tedarik zincirinde yeni sorunlar olarak geri döner.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 476/1007 İlkİlk ... 376426466474475476477478486526576976 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •