Sayfa 476/1195 İlkİlk ... 376426466474475476477478486526576976 ... SonSon
Arama sonucu : 9554 madde; 3,801 - 3,808 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade VII

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Türkiye düşmanı ellerde itibar ve inandırıcılığını kaybeden, bölücülüğün aparatı haline gelen Türk Tabipleri Birliği´nin maksatlı kışkırtmasıyla doktorlarımızın 2 gün süreyle boykot yapmalarını çok yanlış buluyor, muayenelerin iptalini de mahsurlu ve gayrimeşru bir eylem olarak değerlendiriyorum" dedi. / HaberTürk

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Cafe Trend&amp;Trade VII

Akbank : Sistemlerimizde yoğunluk sebebiyle yavaşlık ve aksamalar yaşıyoruz . Tüm birimlerimiz sorunun çözümü icin çalışmaktadır

Akbank : Bugün Şube çalışma saati ve EFT saati saat 15:00’e kadar uzatılmıştır

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Türkiye düşmanı ellerde itibar ve inandırıcılığını kaybeden, bölücülüğün aparatı haline gelen Türk Tabipleri Birliği´nin maksatlı kışkırtmasıyla doktorlarımızın 2 gün süreyle boykot yapmalarını çok yanlış buluyor, muayenelerin iptalini de mahsurlu ve gayrimeşru bir eylem olarak değerlendiriyorum" dedi. / HaberTürk
    Bu moloz herif,Görevi başında saldırıya uğrayan, öldürülen ,hemşire ,doktor ve diğer sağlık personeli için niye birşey demiyor acaba.?
    O vahşeti yapanlar masum mu oluyor.?
    Bu zurriyetsiz;Sidigini,pohunu tutamadığı zaman, Hastahane yerine Nalbura mı gidecek ki.!?

Akbank : Sistemlerimizde yoğunluk sebebiyle yavaşlık ve aksamalar yaşıyoruz . Tüm birimlerimiz sorunun çözümü icin çalışmaktadır

Akbank : Bugün Şube çalışma saati ve EFT saati saat 15:00’e kadar uzatılmıştır

ABD'de Haziran'da tarım dışı istihdam 372.000 (Beklenti 270.000),

Fitch Ratings, Türkiye’nin kredi notunu B+'dan B’ye indirdi, görünümünü ise “negatif” olarak teyit etti.

8. Sağlıklı mutlu bereketli bayramlar .

Sayfa 476/1195 İlkİlk ... 376426466474475476477478486526576976 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •