Sayfa 477/718 İlkİlk ... 377427467475476477478479487527577 ... SonSon
Arama sonucu : 5743 madde; 3,809 - 3,816 arası.

Konu: IHYAY - İhlas Yayın Holding

Hem bunda hem de gazetede dipten güçlenme görüntüsü vermeye başladı. 72 üstü maliyet oluşursa, 81-90 seviyelerine atak yapabilir diye düşünüyorum. Kör değillerse bunlarıda gören olacaktır elbet. İheva biraz yol kat etti... Bilançolarda yaklaştı. Masaya yatıracağız. Ne olmuş ve bitmiş. Hayırlısı bakalım...
    Burada yer alan bilgi,paylaşım ve yorumlar kişisel düşüncemdir.Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Oyaktan işyat.a 55 mly. civarında geçiş (virman) olmuş. Fiili dolaşım da 62,48 e gerilemiş...
    Burada yer alan bilgi,paylaşım ve yorumlar kişisel düşüncemdir.Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

3.  Alıntı Originally Posted by muhteberu Yazıyı Oku
    hayırdır her yere bu mejaslar dipte bedeva hisseler yem olmayın mücoya hizmet eden biri. gibi konuşman.
    kim ki bir başkasının degirmenine su taşıyorsa EL ADİL OLAN ALLAH HESABINI DÜRSÜN ...... İSTİYORSAN ESKİ YAZIŞMALARI BURAYA DÖKERİM KİM HİSSE PAZARLAMAYA ÇALIŞYORMUŞ BELLİ OLSUN BEN 66 62 GÖRÜR DEDİGİMDE SEN 92 DEN AŞAGISI YOK DİYORDUN DÖKEYİM BURAYA ARŞİVDEN YAZIŞMALARI .....
    sabır herşeyin ilacıdır..... unutma dokundugun herşey bir gün ölecek ve hesap vereceksin ....

4.  Alıntı Originally Posted by erah24erzincan Yazıyı Oku
    kim ki bir başkasının degirmenine su taşıyorsa EL ADİL OLAN ALLAH HESABINI DÜRSÜN ...... İSTİYORSAN ESKİ YAZIŞMALARI BURAYA DÖKERİM KİM HİSSE PAZARLAMAYA ÇALIŞYORMUŞ BELLİ OLSUN BEN 66 62 GÖRÜR DEDİGİMDE SEN 92 DEN AŞAGISI YOK DİYORDUN DÖKEYİM BURAYA ARŞİVDEN YAZIŞMALARI .....
    tamam da abim zaten dipte olan kagıta ne uyarısı yapıyorsun onu anlamadım ..

5. Ne oldu şimdi kim haklı çıktı erah24erzincan ve ben.. Peki kim kötü niyetli ve vebal alıp günaha giren elbetteki sen..vatan haini amerikalı mücotakis vatandaşa ne zaman hayırlı rüya gördü ki şimdide beklentimiz olsun..Spk bu zalim sözde iş insanını koruyup kolladığı hesap sormadığı sürece biz çok daha bekleriz..İblis,BAE haberini bile anında hırsızlığa,çıkarlarına dönüştürdü ..Mübarek cuma akşamları hürmetine Allah onu ve sipeğini bildiği gibi yapsın ..

6. Elbet guzel yerlere gelecek. Ihlasin Sirketleri icindeki en iyi sirketlerden. Elbet degerini bulacak. Ok yaydan cikmaya yakin bence. Bakalim gorelim ins hayirli olur

SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Djkarizma06,yorumunuza kısmen katılıyorum ancak şu cümlenize ''Ok yaydan cikmaya yakin bence.'' katılamıyorum desem yeridir çünkü alavereci,dalaverici,dolandırıcı,hırsız mücahit ören her yayı gerip OK'u fırlattığında muhakkak bizler gibi küçük yatırımcıdan kocaman bir talaş alıp götürmüş ve bedenimizde,ruhumuzda,kesemizde,cebimizde çok büyük hasarlar bırakmıştır..O menfaati,çıkarı olmayan hiçbir hayırlı işe imza atmaz çünkü dua yerine hep beddualarla beslenen bir ruh ve gönül yapısına sahiptir tıpkı iblis gibi..Dilerim sizin olumlu beklentileriniz gerçekleşir..ytd..

8. Hayirlisi kardesim sabirla beklemeye devam. Elbet birgun harekete baslar. Cok biktirdi insanlari.
     Alıntı Originally Posted by Saltuk Buğrahan Yazıyı Oku
    Djkarizma06,yorumunuza kısmen katılıyorum ancak şu cümlenize ''Ok yaydan cikmaya yakin bence.'' katılamıyorum desem yeridir çünkü alavereci,dalaverici,dolandırıcı,hırsız mücahit ören her yayı gerip OK'u fırlattığında muhakkak bizler gibi küçük yatırımcıdan kocaman bir talaş alıp götürmüş ve bedenimizde,ruhumuzda,kesemizde,cebimizde çok büyük hasarlar bırakmıştır..O menfaati,çıkarı olmayan hiçbir hayırlı işe imza atmaz çünkü dua yerine hep beddualarla beslenen bir ruh ve gönül yapısına sahiptir tıpkı iblis gibi..Dilerim sizin olumlu beklentileriniz gerçekleşir..ytd..
    SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 477/718 İlkİlk ... 377427467475476477478479487527577 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •