Hayrani dostumla uğraşmayınız...
Hayrani dostumla uğraşmayınız...
Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.
Haftalik video izleyerek para kazanani daha gormedim
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hocanın videoları yutubda duruyor. adam ömrünü mesnetsiz dayanaksız tahmin yapıp halkı yanlış yönlendiren şarlatanlarla mücadeleye adamış, birkaç sohbetini dinleseniz dediklerimden çok daha fazlasını görürsünüz. onun küçük yatırımcıya yaptığı nasihatları baba oğluna yapmaz. ama her ortamda olduğu gibi malesef burada da sizin gibi insanlar kuru gürültü yaparak insanların zihnini bulandırır. Allah insana doğruyu yanlışı ayrıt edebilmeleri için akıl nimetini vermiş. çok merak ediyorsa izler, nasıl bir insanmış bizzat kendisi anlar. bu yüzden daha fazla yazıp ta insanları ileti kirliliğinde boğmayacağım . son olarak diyorum ki, Haluk hocanın çok dürüst, küçük yatırımcı dostu, saygı ve nezaketi asla bırakmayan, vicdanlı ve son derece de mütevazı bir insan olduğuna adımın Hayrani olduğu kadar eminim ve garanti veririm. bu garantiyi görmek isteyen hocanın videolarını izlesin yeter. aksini idda eden, kanıtını da ortaya koyar. koyamıyorsa kuru gürültü kirliliği yapıyor demektir. sürekli video siliyor diyorsunuz. kendisini birkaç yıldır izliyorum ve dediğiniz türden saçma sapan video çekip sildiğini hiç hatırlamıyorum. dilin kemiği olmadığından istediğiniz gibi saçmalayabilirsiniz ana ben, mesnet ve dayanaktan uzak tartışmaların içinde olmayacağım.
her gün video çeken burak hoca dahi ayda 3 4 bin ancak kazanabildiğini söylüyor. bu tür insanlar bunu hobi olarak ve insanlarla diyalog kurup bilgilendirmek ve dualarını almak için yapıyorlar. ben de bu forumda gündüze gece diyecek kadar artniyetli yorum yapanı görmedim.
Syn hayrani; en eski videosu 2 yıllık. Öncesi neden yok acaba
hobi değil hocam. buradan dershanecilik mantığı ile öğrenci topluyorlar. Youtube bunların avlanma alanıdır. Haftada 3-5 video atar. sonra sazan olursa pardon öğrenci bulursa en aşağı 1000 tl den kurs verirler. Bunlar youtube para kazanma değil, öğrenci kazanma peşindeler. Her bulduğu öğrenciye 2 günlük eğitim verip 1000 tl çakacaklar. Bir de böyle hesapla.ayda 10 öğrenci bulsa 10 K,
bir de hisse pazarlıyan grup var.kendi topladığı senetlerin youtube reklamını yapıp izleyen vatandaşa çakanlar var.
yani kimse youtube izlenmek için gelmiyor. Kimi öğrenci avında kimi silkeleyeceği keriz peşinde
madem bugün alacaktınız dün niye borsayı sattınız? dünden bugüne ne değişti arkadaş? Yemin ederim ömür törpüsü ya. Dün öldük bittik ülke elden gidiyo fiyatlaması var. Bugün bakıyosun Atatürk dirildi fiyatlaması var.
Yer İmleri