Yarın akşam (Cuma) Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin konuğumuz olacak.
Yeni asgari ücret ve EYT başta olmak üzere çalışanları ilgilendiren tüm konuları soracağız.
Açık ve Net
20:00
HaberturkTV
Yarın akşam (Cuma) Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin konuğumuz olacak.
Yeni asgari ücret ve EYT başta olmak üzere çalışanları ilgilendiren tüm konuları soracağız.
Açık ve Net
20:00
HaberturkTV
https://twitter.com/avukatergunn/sta...e0Jbk83GQ&s=19
İşte bir örnek avukatlık ücretini güncellemiş![]()
Ben bi hafta once denedim.muayene tarihi 9.4.23. 90 gun geriye kadar yani 9.1.23 den once randevu vermedi.
Ocak 9 a kadar zam gelmezse tekrar deniycemM2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.
Geçen hafta 89 olan ezine beyaz peyniri 98 yapmıştı dün asgari ücret açıklanacak diye sanırım.
Bu akşam gittim dünkü peynirden versene dedim böreğe de koyarım tuzlu gelirse 4-5 kalıp ver bana dedim abi al ama az verebilirim 2 kalıp maksimum yarın zam gelecek o yüzden dedi neyse 115 liralık daha üst kaliiteden de 2 kalıp ver napalım dedim konuyu kapattım .
içeride fırça yedi tezgahtar o etiketten niye satıyorsun diye patrondan her zaman ki müşteriye bile ayaküstü giydiyorlar
170 tl ye de kars eski kaşarı aldım tadı gayet güzeldi trakya ile fark alamadım arka arkaya yeyince o kadar ama keçi sütü peynirli eski kaşar 340 lira olmuş ona elim gitmedi artık .
Ama ikram bol karnı doyuyor insanın şarküteride .
taze kaşar 120 olmuş 3 haneli olmuş
Bende pasaport için aynısını yaptım. Randevu bugüne alabildim. Randevu almak bile büyük sıkıntı 15 gün sonrasına randevu açıyorlar. Sebenide cip sıkıntısı yüzünden pasaport süresini uzatma diye bir şey çıkarmışlar. Harç yatırmadan 5 yıl uzatıyorsun 225*3 ödememek için bende 10 ay olmSına rağmen pasaportları uzatalım istedim. Bandrol yapıştırıp 5 yıl uzatıyorlar. Ama ordaki görevli bu uzatmayı her ülke kabul etmiyor diyince vaGeçtim. Ülkeden ülkeye giderkenn herdefasında büyükelçiliklerden uzatilmış pasaportu kabül ediyormusunuz diye sormak gerekiyormuş. Parayı ödedim yeni pasaport talep ettim. Eski pasaportlar 5 yıl geçerliyken şimdikiler 10 yıllık omuş. Pasapory başı 225 tl ödemeyim diye lşet boşa kuyhuğa riyor. En iyisi yeni pasaport almak. Ama kimse konuyu tam bilmediğinden bedava pasaport uzatacağız diye nvi nin sitemini kitliyorlar. Randevu bulamıyorlar.
bir halt olacağı yok.
Yer İmleri