Sayfa 477/1001 İlkİlk ... 377427467475476477478479487527577977 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 3,809 - 3,816 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VII

1. Yarın akşam (Cuma) Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin konuğumuz olacak.

Yeni asgari ücret ve EYT başta olmak üzere çalışanları ilgilendiren tüm konuları soracağız.

Açık ve Net

20:00

HaberturkTV

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    İyide ilk ödeme şubattaymış zammı aralıktan geydirmek resmen namussuzluk
    Beklentiler satın alınıyor herkes şu an malım kiram ürünüm ucuz kaldı ucuza yedirmeyeyim diyor asgari ücretin sadece ücret olmadığını prof iktisatçılar bile daha öğrenemedi

3. https://twitter.com/avukatergunn/sta...e0Jbk83GQ&s=19
    İşte bir örnek avukatlık ücretini güncellemiş

4. Ben bi hafta once denedim.muayene tarihi 9.4.23. 90 gun geriye kadar yani 9.1.23 den once randevu vermedi.
    Ocak 9 a kadar zam gelmezse tekrar deniycem
     Alıntı Originally Posted by Mombasa kampala Yazıyı Oku
    Bu arada ocak ve ya şubat 2023 tarihlerine kadar tüvtürk muayenesi geçerli olupta, şu sıralar zam gelecek diye randevu almaya çalışan var mı sayın yazarlar ?

Eskiden yanlış hatırlamıyorsam muayene geçerlilik tarihinden 90 gün öncesine kadar randevu alınabiliyordu.

Şimdi sistem bunu 9 gün geriye dönük hesaplamakta ve tarih vermemekte.

Because, reyiz onu da 500 den 1000 liraya yuvarlar yeni yılda evelallah.

Gerçi bildiğim kadarıyla resmi bir zam oranı yok henüz tüvtürk için.

Akp nin hayatımıza soktuğu yeni para bayılma operasyonlarından biri daha..

Kapıyı aç kapat direksiyonu salla sağa sola.. motor no okunamıyor camlar hafif çizilmiş..

Borcunuz 500 TL iyi günler efendim.
    M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by mistyimage Yazıyı Oku
    Gönderdiğiniz makalede :

Üç aylık lira bedelinin teminat olarak yatırılarakâ€* i c r a n ı n* d u r d u r u l m a s ı, genel mahkemelerce verilen tüm tahliye kararlarının yerine getirilmesinde uygulanır. Örneğin; “kira bedelinin ödenmemesi (temerrüt)†nedeniyle tahliye davaları dışında, “gereksinme†nedeniyle verilen tahliye ilamlarının yerine getirilmesinde, kira alacağı takip konusu yapılmamış olsa bile, yine üç aylık kira bedeli teminat olarak yatırılarak, icranın durdurulması istenebilir.

denmektedir.

Aman avukatlık kolay iş değil. Karşı tarafı çıkaramazsanız müvekkilinizden paparayı yersiniz.
    Makalede kiranın ödenmemesi davalarından farklı olarak ihtiyaç nedeniyle açılan davalarda verilen tahliye kararı için içtihat ve yargıtay kararlarına göre icranın durdurulma talepleri (sehven verilenler dışında) reddediliyor denmekte. Ben mi yorumu yanlış okuyorum?
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

6. Geçen hafta 89 olan ezine beyaz peyniri 98 yapmıştı dün asgari ücret açıklanacak diye sanırım.

Bu akşam gittim dünkü peynirden versene dedim böreğe de koyarım tuzlu gelirse 4-5 kalıp ver bana dedim abi al ama az verebilirim 2 kalıp maksimum yarın zam gelecek o yüzden dedi neyse 115 liralık daha üst kaliiteden de 2 kalıp ver napalım dedim konuyu kapattım .

içeride fırça yedi tezgahtar o etiketten niye satıyorsun diye patrondan her zaman ki müşteriye bile ayaküstü giydiyorlar

170 tl ye de kars eski kaşarı aldım tadı gayet güzeldi trakya ile fark alamadım arka arkaya yeyince o kadar ama keçi sütü peynirli eski kaşar 340 lira olmuş ona elim gitmedi artık .

Ama ikram bol karnı doyuyor insanın şarküteride .

taze kaşar 120 olmuş 3 haneli olmuş

Alıntı Originally Posted by cerento Yazıyı Oku
    Ben bi hafta once denedim.muayene tarihi 9.4.23. 90 gun geriye kadar yani 9.1.23 den once randevu vermedi.
    Ocak 9 a kadar zam gelmezse tekrar deniycem

M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bende pasaport için aynısını yaptım. Randevu bugüne alabildim. Randevu almak bile büyük sıkıntı 15 gün sonrasına randevu açıyorlar. Sebenide cip sıkıntısı yüzünden pasaport süresini uzatma diye bir şey çıkarmışlar. Harç yatırmadan 5 yıl uzatıyorsun 225*3 ödememek için bende 10 ay olmSına rağmen pasaportları uzatalım istedim. Bandrol yapıştırıp 5 yıl uzatıyorlar. Ama ordaki görevli bu uzatmayı her ülke kabul etmiyor diyince vaGeçtim. Ülkeden ülkeye giderkenn herdefasında büyükelçiliklerden uzatilmış pasaportu kabül ediyormusunuz diye sormak gerekiyormuş. Parayı ödedim yeni pasaport talep ettim. Eski pasaportlar 5 yıl geçerliyken şimdikiler 10 yıllık omuş. Pasapory başı 225 tl ödemeyim diye lşet boşa kuyhuğa riyor. En iyisi yeni pasaport almak. Ama kimse konuyu tam bilmediğinden bedava pasaport uzatacağız diye nvi nin sitemini kitliyorlar. Randevu bulamıyorlar.
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Makalede kiranın ödenmemesi davalarından farklı olarak ihtiyaç nedeniyle açılan davalarda verilen tahliye kararı için içtihat ve yargıtay kararlarına göre icranın durdurulma talepleri (sehven verilenler dışında) reddediliyor denmekte. Ben mi yorumu yanlış okuyorum?
    Tahliye taahhüdüne dayalı takibe ilişkin kararlarda verilemez diyor..

Sayfa 477/1001 İlkİlk ... 377427467475476477478479487527577977 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •