Bir TUKAS ımız olamadı. Gelen kar rakamına yaptırılan hareketi bu hisse ödenmiş sermayesine yakın kar getirdi yapamadı hadi onu da geçtik üstüne bir de düştü.![]()
Bir TUKAS ımız olamadı. Gelen kar rakamına yaptırılan hareketi bu hisse ödenmiş sermayesine yakın kar getirdi yapamadı hadi onu da geçtik üstüne bir de düştü.![]()
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Keser döner sap döner gün gelir hesap döner.....
Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...
buçim ve nuhcm yakınen izliyorum tahtaları malda var elimde
adamların derdi ben bu tahtayı arızalı gösteririm ve her türlü bu malı nasıl baskı ile alırım
buradan baskıyla bir mok alamıyacağını biliyor zaten
olduki yürüttüğünde kimse kalmasın istiyor tahtada 6 tl oldumu hepsi benim kucağımda olsun derdinde heralde
gözünüzü toprak doyuracak zaten devam edin.
İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.
Son yaşananlari bir gözden geçirelim..2018/9 aylık bilanço 85 trl kar geldi hisse fiyatı 4960 civarında idi bilanço geldiği akşamın ertesi gün hisse düşürüldü 4700 civarına kadar genel piyasa gevşedi bunu fırsat bilen büyük ortak (i.t ve Gökçen) 4600/4700 civarında getirdiler..arkasından irfan Havva ünürlerin satışı başladı satılan hisse 400 bin lot bunu bilerek tahtada satıldı sebebi yönetim kurulu üyesi (bucim satıyor çemtas alıyor hikayesi) bizleri etkileyip hisse sattırmaktı sonrası hisse 4200/4300 civarına bilerek düşürüldü yaklaşık 15 gün bu fiyatta tahtada kademelere satış yazılarak (230 bin) hisse bekletildi arkasından y.finansman malların hepsini son saniye çizdi 4700 kadar burada 4 gün fiyatı tutup necibe Üner in satış yapması sağlandı (65 bin lot) arkasından da y.finasman 230 bin lotu satarak fiyatı aşağı çekildi..bunlar tam bir çete büyük ortak dahil SPK bir an önce harekete geçmesi gereklidir...işlem yapan kurumlar incelenmelidir..
Bir hisse 10 sene aynı fiyatta kalır mı ?? Amaç diğer hissedarların malına çökmek....
Son düzenleme : carkos; 13-02-2019 saat: 23:26.
Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...
abiler;
bucim 2018 yıl sonu bilançosu nasıl gelebilir?
kar tahmininiz nedir?
kıssaca ve öz bir analiz yapılmış aynı fikirdeyiz paydaş..
bizim höt höt böyle yaparaktan malları sepete atabilirim düşüncesinde daha öncede yazdım alırsın guliyi..
sn: HASANOGLAN
önceki sayfada açıklamış aynı fikirdeyim..
neyse yazalım trakyalı kardeşim tahminim
cemts ,bucım ve roda konsalide 115 milyon enaz üzeri olma olasılıgı fazla..
ZIR-DELİ Y.T.D
Teşekkürler bea..!
sn. sulzer....
AGYO da yine mükemmel bir operasyon olmuşları da bedelli ile toplarsın.Oh ne güzel dünya.EEEE bu amcamızda hani para ganiydi.Şu işler var ya bir sarpa sarmaz ki.Esas güya ortalıkta olup buna ses etmeyenler ilk başta altında kalmaz ki.Ne güzel olurdu.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri