Sayfa 478/538 İlkİlk ... 378428468476477478479480488528 ... SonSon
Arama sonucu : 4304 madde; 3,817 - 3,824 arası.

Konu: KCAER - Kocaer Çelik Sanayi Ticaret A.Ş

1. Globalde faiz indirimleri düşmeye devam edecek gibi, Trump zaten tüccar, negatif etkilenen sektörler seneye toparlar diye düşünüyorum, enerji işinde de hedefleri var. Aksa da var bende mesela, sektör bayağı daraldı ama geleceğe dair beklentileri satın almaya başldı bile, hisse tavana yakın, bekliyoruz bakalım.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

2. 15 üstüne atarsa teknikçi üstatlar teşrif ederler, boşa hamallık yapmazlar, düşeni kırınca herkes damlar zaten.
    Son 3 gündür endeks ralli koca eşek yerinde sayıyor.

3. Bu arkadaşlar katma değerli çelik ürün satarak kar yazamıyorsa 2026 da devreye alınacak jeotermal enerjiden kar yazabilecekler mi acaba.
    Son 3 ayda faaliyetlerle ilgili bilgilendirme yapmıyorlar artık, bu bilgilendirme arzdan beri varken neden kestiler, bahaneleri nedir, 3 aydır hiç ihracat yok mu.

4. 1 haftadır endeks ralli yaparken hisse hep aynı yerde dolanıp duruyor, fiyata müdehale değil de nedir, bunu görmeyen başta Hakan efendi olmak üzere Kocaer ailesini tebrik ediyor ve alkışlıyorum, Ege'nin ihracat rekoruymuş, 140 ülkeye katma değerli mal veriyormuş, ayıp yahu.

5. teknik durum..
    14,77 yi morubozu ile geçerse, aynı zamanda 200 ema kanalını da geçer..sırasıyla soldaki tepeleri alır.
    Alır da , bir daha beni bulamaz.
    ilk tepede giderim..
    patron ve niyet çok önemli..

6.  Alıntı Originally Posted by gürselbb Yazıyı Oku

teknik durum..
    14,77 yi morubozu ile geçerse, aynı zamanda 200 ema kanalını da geçer..sırasıyla soldaki tepeleri alır.
    Alır da , bir daha beni bulamaz.
    ilk tepede giderim..
    patron ve niyet çok önemli..

Benim 2024 kapanış beklentim 50 üstüydü yani bölünmüş haliyle 17 üstü, ama zaman içerisinde güven kaybetti, yatırımcı terk etti ve hisse atıla döndü.

İyi bir hafta olması dileğiyle.

7.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku

15 üstüne atarsa teknikçi üstatlar teşrif ederler, boşa hamallık yapmazlar, düşeni kırınca herkes damlar zaten.
    Son 3 gündür endeks ralli koca eşek yerinde sayıyor.

Teknikçiler teşrif ettiler galiba, hacim de artmaya başladı, belki de sene sonu hedef rakamını yakalar beli mi olur, 1.5-2 lira çok bir şey kalmamış.

Sayfa 478/538 İlkİlk ... 378428468476477478479480488528 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •