Sayfa 479/928 İlkİlk ... 379429469477478479480481489529579 ... SonSon
Arama sonucu : 7418 madde; 3,825 - 3,832 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1.  Alıntı Originally Posted by cmpemre Yazıyı Oku
    Sn. İktisatçı,
    Gübretaş yönetiminin ben gerçekte olduğuna inanmıyorum. Bu adamlar kağıt üzerinde maaş alan kişiler. Negmarı satıp yerine dolarla Nebulkgaz ı borçlarıyla satın alan yönetimin kime hizmet ettiği belli değil.
    Yönetim olarak birinci önceliğin fosfat yatırımı ama onuda malum holdingin üretime geçeceği için o işe girmiyor.
    Şirketin sahibi kooperatif kuruluşu olduğu için hesap soran yok. Bu alımlardan satımlardan zerre kadar kooperatife kar sağlanmıyor hep zarar hep zarar. O zaman demek ki cebini dolduranlar var.
    Bunlarda azıcık milli duruş olsaydı azıcık geri alım yaparlardı. anca seni beni milli duruş diye kandırır bu ********ler.
    Ballı maaşları huzur hakları vs tiksindim iyice.
    Çok değil 4 milyar tl ciro yapıyorsun 10 milyonluk geri alım açıklasa alçaklar hiç değilse buralarda sürünüp durmayız ama nerede o yiğit yöneticiler. Onlar için 1 tl nin bile önemi var yandaşa akıtmak için.
    nebulkgaz iyi bir yatırım...bu aralar katar ile iyi ilişkiler var doğalgaz ticareti ön plana çıkacaktır.....gübre fiyatları artıyor satışlar düşmezse özellikle razi fabrikası şov yapacak....gübretaş zararı dahada büyüyebilir....cari açık veren bir şirket çözüm üretemediler fosfat şarttı olmadı ....razi kurtarıcı olacaktır.....ben hissenin tam toplama bölgesinde olduğunu düşünüyorum ama hisse alır başını gider diyecek durumda değilim bilançoda rakamların düzelmesi lazım....işaret var yeterli değil.....

2.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    nebulkgaz iyi bir yatırım...bu aralar katar ile iyi ilişkiler var doğalgaz ticareti ön plana çıkacaktır.....gübre fiyatları artıyor satışlar düşmezse özellikle razi fabrikası şov yapacak....gübretaş zararı dahada büyüyebilir....cari açık veren bir şirket çözüm üretemediler fosfat şarttı olmadı ....razi kurtarıcı olacaktır.....ben hissenin tam toplama bölgesinde olduğunu düşünüyorum ama hisse alır başını gider diyecek durumda değilim bilançoda rakamların düzelmesi lazım....işaret var yeterli değil.....
    Ortak 2 ayda 350 milyon kur zararı görünüyor sence Razi 2 ayda bu kadar kar etmişmidir?

Borsa kim kime korsa....

3. Allah belasını versin bunların endeks yükselirken öyle yüksek lotlar koyuyorlar ki satış geliyor 88 bin endeksten 6 bin puan yukarıdayız.bizde 2.98 dipten 6 kademe yukarıdayız.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    Kaç yıldan beridir üre ilk defa 300$ geçmiş bu hafta bunlar güzel şeyler. Fakat tam razi para basacak dediğimizde bu nbulkgaz alımından dolayı edilen kur zararını silip süpürecekler.
    Yani her daim bu karları dolaylı yoldan cebe indirenler var.

5.  Alıntı Originally Posted by cmpemre Yazıyı Oku
    Kaç yıldan beridir üre ilk defa 300$ geçmiş bu hafta bunlar güzel şeyler. Fakat tam razi para basacak dediğimizde bu nbulkgaz alımından dolayı edilen kur zararını silip süpürecekler.
    Yani her daim bu karları dolaylı yoldan cebe indirenler var.
    gübretaş kur zararı hep yaptı bu sefer okkalı oldu ama allahtan razinin sattığı mal yurt dışına dövizle ve sattığı malın fiyatı artıyor....gübretaş fazla satmayacak sattıkça döviz açık pozisyonu artıyor....razi ile bu işi yürütür.....yurt içi satışı gübretaşın çok arttı hammadde ithal ...böyle olunca da hormonlu büyüme oluyor....

6. Bu hisseyi unutun. İzlerseniz sinir harbi yaşarsınız. İnanıyorsanız da elinize para geçtikçe alıp maliyet düşürün. Başka çare yok artık. Bu hissede kol kesecek vakit çoktan geçti.

7. Nolcak bu gübrenin hali mahvetti küfür etsem ceza verme admin

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 479/928 İlkİlk ... 379429469477478479480481489529579 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •