Alıntı Originally Posted by cmpemre Yazıyı Oku
Sn. İktisatçı,
Gübretaş yönetiminin ben gerçekte olduğuna inanmıyorum. Bu adamlar kağıt üzerinde maaş alan kişiler. Negmarı satıp yerine dolarla Nebulkgaz ı borçlarıyla satın alan yönetimin kime hizmet ettiği belli değil.
Yönetim olarak birinci önceliğin fosfat yatırımı ama onuda malum holdingin üretime geçeceği için o işe girmiyor.
Şirketin sahibi kooperatif kuruluşu olduğu için hesap soran yok. Bu alımlardan satımlardan zerre kadar kooperatife kar sağlanmıyor hep zarar hep zarar. O zaman demek ki cebini dolduranlar var.
Bunlarda azıcık milli duruş olsaydı azıcık geri alım yaparlardı. anca seni beni milli duruş diye kandırır bu ********ler.
Ballı maaşları huzur hakları vs tiksindim iyice.
Çok değil 4 milyar tl ciro yapıyorsun 10 milyonluk geri alım açıklasa alçaklar hiç değilse buralarda sürünüp durmayız ama nerede o yiğit yöneticiler. Onlar için 1 tl nin bile önemi var yandaşa akıtmak için.
nebulkgaz iyi bir yatırım...bu aralar katar ile iyi ilişkiler var doğalgaz ticareti ön plana çıkacaktır.....gübre fiyatları artıyor satışlar düşmezse özellikle razi fabrikası şov yapacak....gübretaş zararı dahada büyüyebilir....cari açık veren bir şirket çözüm üretemediler fosfat şarttı olmadı ....razi kurtarıcı olacaktır.....ben hissenin tam toplama bölgesinde olduğunu düşünüyorum ama hisse alır başını gider diyecek durumda değilim bilançoda rakamların düzelmesi lazım....işaret var yeterli değil.....