Sayfa 479/997 İlkİlk ... 379429469477478479480481489529579979 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 3,825 - 3,832 arası.

Konu: Viop XXXIII

Alıntı Originally Posted by Nexus Yazıyı Oku
    Evet Elon musk konuşunca yükseiyor diyorlardı bir iki gün önce
    konuşmuş bu kez çakmışlar ilk girenler neyse de sonradan girenlerin
    canını yakmışlar dün bir günde % 25-30 aksiyon çok.
    incir ağacını dikiyor şu anda..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

2.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    grafik çok küçük rakamları da pek okuyamadım gerçi.
    Grafiğin üzerine tıklayınca biraz büyüyor da çok değil
    ben 405 tl den aldım biraz şans mı demeli bilemedim şu an 480 küsür civarında

amacım polemik yaratmak falan değil. tüm önyargılarımı bırakıp sedat peker'in sabah yayınladığı son videosunu izledim. ben açtığımda 600 bin kişi izlemişti.

bence taraf tutmadan sade vatandaş gözüyle izlemekte fayda var derim. birçok olayı birinci ağızdan anlatmıyor bildiğin bombalıyor.

bu pilav çok su kaldırır. bu adamlar acaba neyin kokusunu aldı da birbirlerine girdiler?
    audentes Fortuna iuvat

Alıntı Originally Posted by onelle Yazıyı Oku
    Forum yönetimi uyuyor mu ? Yazıklar olsun size ? Bunca yıllık forumun şu insan ziyanlıklarına bırakılması bu nedir arkadaş ? Bu nasıl aşağılık bi davranış ? Bu kendini insan sanan tip insanların dinine , inancına , Allah'a direkt küfür mü etsin ? ki bu tipin organize işlerini herkes biliyo ... Forum yönetimi bu tarz bölücülüklere ve propagandaya müsaade mi ediyo ?
    Bunca kelime yazıp bizi itham etmek yerine yönetime bildir ile bize iletseniz daha iyi olurdu .. Bizi robot mu sanıyorsunuz 7/24 burada olalım ? Yönetime bildir ile bize iletmek yerine bunca lafi yazmak niyetin farklı olduğu izlenimi veriyor ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

5. Atlar neden ölüyor. Neden? Sahip çıkan yok. Kadınlara (16 yaşında evlenilemez ama tecavüz edilebilir) tecavüz ediliyor. Yine biri istifa etmiş tecavüz ettiğinden dolayı yazan yok. Her tarafımız kokuşmuş ama bizden olunca çok yaşa. Yok böyle bir dünya.
    Peker, Kuytul, Çakıcı ıvır zıvır nerede işe yaramaz adam! varsa adı geçiyor forumda yazık yazık.
    Forumda siyasi konulara girmek yasak ve sen bunu onaylıyorsun ama yazmaya devam ediyorsun. Sen verdiğin sözde durmuyorsun demek. İnsanlar kendi siyasi görüşünü, dünya görüşünü burada yazarak tahmin oluyor sanırım. Yazık. Siyaset yazmayı bırakın. Açın forum orada yazın.

Şimdi soruyorum. Borsa bu hafta nasıl olacak? Bu arada gedik yatırımda yurtdışı işlemleri yapılabiliyormuş diye duydum.

Herkese hayırlı kazançlar.

Tüm Annelerimizin anneler günü kutlu olsun. Gidin annenize sarılın, arayın, konuşun, sevdiğinizi söyleyin. Stop.
    Son düzenleme : Ex2000; 09-05-2021 saat: 18:18.

6.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Bunca kelime yazıp bizi itham etmek yerine yönetime bildir ile bize iletseniz daha iyi olurdu .. Bizi robot mu sanıyorsunuz 7/24 burada olalım ? Yönetime bildir ile bize iletmek yerine bunca lafi yazmak niyetin farklı olduğu izlenimi veriyor ..
    Haklılık payınız var ancak burada yazdığı yazıların %95'i siyaset ve din üzerine olan, sürekli insanların en hassas noktalarına dokunan militan kişiler var. Bunlar için devamlı forumda bulunmanıza gerek yok.

Ayhan başganım,karpuz,kavun iyi gider bu havada.😂YTD

Alıntı Originally Posted by ozannn Yazıyı Oku
    Ayhan başganım,karpuz,kavun iyi gider bu havada.��YTD
    gitmez mi giderde yetim bırakırız bu ayda
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 479/997 İlkİlk ... 379429469477478479480481489529579979 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz