amacım polemik yaratmak falan değil. tüm önyargılarımı bırakıp sedat peker'in sabah yayınladığı son videosunu izledim. ben açtığımda 600 bin kişi izlemişti.
bence taraf tutmadan sade vatandaş gözüyle izlemekte fayda var derim. birçok olayı birinci ağızdan anlatmıyor bildiğin bombalıyor.
bu pilav çok su kaldırır. bu adamlar acaba neyin kokusunu aldı da birbirlerine girdiler?
audentes Fortuna iuvat
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Atlar neden ölüyor. Neden? Sahip çıkan yok. Kadınlara (16 yaşında evlenilemez ama tecavüz edilebilir) tecavüz ediliyor. Yine biri istifa etmiş tecavüz ettiğinden dolayı yazan yok. Her tarafımız kokuşmuş ama bizden olunca çok yaşa. Yok böyle bir dünya.
Peker, Kuytul, Çakıcı ıvır zıvır nerede işe yaramaz adam! varsa adı geçiyor forumda yazık yazık.
Forumda siyasi konulara girmek yasak ve sen bunu onaylıyorsun ama yazmaya devam ediyorsun. Sen verdiğin sözde durmuyorsun demek. İnsanlar kendi siyasi görüşünü, dünya görüşünü burada yazarak tahmin oluyor sanırım. Yazık. Siyaset yazmayı bırakın. Açın forum orada yazın.
Şimdi soruyorum. Borsa bu hafta nasıl olacak? Bu arada gedik yatırımda yurtdışı işlemleri yapılabiliyormuş diye duydum.
Herkese hayırlı kazançlar.
Tüm Annelerimizin anneler günü kutlu olsun. Gidin annenize sarılın, arayın, konuşun, sevdiğinizi söyleyin. Stop.
Son düzenleme : Ex2000; 09-05-2021 saat: 18:18.
Ayhan başganım,karpuz,kavun iyi gider bu havada.😂YTD
Yer İmleri