Sayfa 479/680 İlkİlk ... 379429469477478479480481489529579 ... SonSon
Arama sonucu : 5433 madde; 3,825 - 3,832 arası.

Konu: ARENA - Arena Bilgisayar

Alıntı Originally Posted by borsavizyon Yazıyı Oku
    Bugun ve cuma tahminimce 2 milyona yakin perea satti 4 milyon lotu kaldi
    Bugun gedik ve teradan satam da yatirim fonlari takasindan dusecek muhtemelen,adamlarin mallari aliyorlar,filmin sonunu ben de merak ediyorum
    Kisisel hedefim 2.75 dolar/hisse
    Bol sans
    Burda yazılan lot adetleri doğru değildir, şuan 5.695m malı var 5.7milyon yaklaşık ve bugün takas a yansıyan kadarıyla ki tahminidir 450k civarı citi satışı görünüyor. Yani Bofa nın citiye alım yapması vs işi değiştirebilse de kabaca düşecek olan takasa göre 27ocak satışı dahi 5.3milyon civarı hala malı var (Citi de perea hariç şu günlerde 500-600k mal toplantı ki trader hesaptır nezaman cıkar azalır artar çok değişkendir), ama bugun dahil önümüzdeki 4 işlem gününde 300k civarı mal satarsa haftaya kap %5 altına düşüldü diye gelecektir, takip ederiz. Bilginize

2.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    4.5 milyon diyelim ona. %5 kalacak mı onuda verecek öğreniriz 1-2 güne. %5 altına inince bildirim yapmak zorunda çünkü

Merak ettiğim fon gerçekten satıyor mu? Satıyorsa bunca malı kim alıyor!?
    bugün 5.250 bin hesaplıyorum perşembe sabah %5 altına düştügü için bildirim gelmiş olur..

3. Dun net satici yerine isin tum satislarini perea desek sizinkine yakin bir rakam kalacak
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

4.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Syn elfidaa ve syn borsavizyon ikinizide dgzte satış zamanindan ki topicten hatırlıyorum.Umarim yanlış hatırlıyorumdur.
    DoÄŸruysa sizleri burada gormekten memnun oldum. Sosyal medya hesabiniz (x) varsa takip etmek isterim sizleri.

O topic ve dgzte benim borsa hayatımın dönüm noktası olmuştu.

Burada da yollarimiz kesişti ama ben son mallarimi bugün verdim geri gelirse alırım tekrar.

Saygılar...

SM-M515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Merhaba benim sosyal medyam yok kullanmıyorum dgzte ve boyner (beymen ) forumda vardım..

5.  Alıntı Originally Posted by alltimeinvest Yazıyı Oku
    Şirket bilgi paylaşmıyor ancak şirketin yapay zeka, Robotik süreçler üzerine ciddi çalısmaları var. Linkedin'de CTO pozisyonundaki Barış YENİÇERİ bir paylasımında " Türkiye'de en güçlü yapay zeka ekibine sahip şirketlerden biri olarak ..." demiş.

Bu yöneticinin açıklamalarını inceleyince Arena'nın yapay zekada baya ilerledigini, yurtiçi ve yurtdısında ürünlerini satmaya çalıştıgı anlaşılıyor.

fotoğraf resmi

Tam sorduklarıma cevap vermemişler.

6. Sayın Alltmeinvest değerli paylaşımlar için teşekkür ederiz. Arena nın bundan sonraki yolu belli olmuş durumda. Şimdi kahvelerimizi alıp 2 milyon liralık bir şirketin 3.3 milyar gibi rakamın satışını yani onay haberini bekliyoruz

7.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Sayın Alltmeinvest değerli paylaşımlar için teşekkür ederiz. Arena nın bundan sonraki yolu belli olmuş durumda. Şimdi kahvelerimizi alıp 2 milyon liralık bir şirketin 3.3 milyar gibi rakamın satışını yani onay haberini bekliyoruz
    Teşekkürler Sayın Maharaj, net cıkmamış yazı ile de atayım. Ciroya etkisini sordum cevap vermemişler.

Sayın Yatırımcımız,

Automind yazılımı, Paynet satışından bağımsız olarak, geliştirilmiş ve %100 Arena’ya aittir. Yapay zeka alanındaki çalışma ve yatırımlarımız devam edecektir. Ar-Ge merkezimiz Automind ve benzeri ürünlerin geliştirilmesi için kullanılacak olup, bu yıl ve takip eden dönemlerde ciroya olan katkının artırılmasını hedeflemekteyiz.

Bilginize sunar, iyi günler dileriz.

Saygılarımızla,

8.  Alıntı Originally Posted by borsavizyon Yazıyı Oku
    Dogru hatirliyorsunuz dgztede yuklu poz alip hayatimizin karini etmistik.@borsavizyon twitterim
    Bol kazanclar degerli kardesim
    Hocam takibe aldim sizi. @Hisseyatirimci1 benim hesap.
     Alıntı Originally Posted by elfidaa Yazıyı Oku
    Merhaba benim sosyal medyam yok kullanmıyorum dgzte ve boyner (beymen ) forumda vardim..
    Eskiden ne guzel cagrilar, ayrilma haklari vs olurdu hep birlikte katilirdik. Hepsini bitirdiler ama biz o denemin ekmegini yiyen sansli azinliktik galiba:)
    Guzel firsatlardi dgzte ve boynr.
    Saygilar...

SM-M515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 479/680 İlkİlk ... 379429469477478479480481489529579 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •