Sayfa 479/544 İlkİlk ... 379429469477478479480481489529 ... SonSon
Arama sonucu : 4350 madde; 3,825 - 3,832 arası.

Konu: Viop LXV

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    İstediğim yere gelmediği için çalıdibinden bakıyorum pit abi
    En son poz bu şekilde, biliyorsun ben ryil tim poz. alırsam mutlak kazanırım yohusa karavana atış yapmam
    Lönk için pusuda bekliyorum, belki akşam pazarı olur çürük çarık sepete düşer
    Bozkurtum beni suyun içine alayım derken dikkat et sen kalma.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

2.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Lübnan tarafında hizbullah....içerde filistineller kendi imkanlarla saldıra bilse....bu hengamede sokak çatışmaları başlatabilirlerse.....o zaman bir şeyler olur....mevcut islam ülkeleri boş....sırayla hallediyor siyon ve büyük şeytan ab d....
    İsrail İran saldırısını iyi planladığını görüyoruz bugün bakınca.
    Önce Hamas eliyle Gazze'yi ölü şehir haline getirdi ve buradan gelebilecek saldırı riskini sıfırladı.
    Gazze'de rahatlayinca Lübnan'a daldı Hizbullah'ı sindirdi.
    Oradan Suriye'de Colani denilen aparatı devreye soktu
    VE
    Asıl saldırmak istediği İran'a daldı.
    Sizin dediğiniz (Hamas ve Hizbullah etkisizlestirildi.Esad'da gönderildi) şu an olası değil. Keşke olsa.
    Ama İran iyi dayanıyor.
    İ

Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Ha işte benim tezim bir parçasıda mezhepler le böl parçala artı cemaat,aile suud ,aşiret yada tarikatlar hepsinin ardı karanlık.

KURAN var uygulayan YOK

Ondan bu savrulmalar

Birde TÜRK'lere yahu HUN imparatorluğu zamanında Müslümanmı varvışki ?

TÜRKLER kazanmış.

TENGRİ inanışı yada başkası Felsefi ve tutarlı olunma ile TÜRKLER başarılı olmuştur.
    mezhepler başlangıçta çıkışı o günün meselerine çözüm bulmaktı.....sonra din haline getirdiler bu görüşleri.....hatta yeni çıkan meselere içtihat kapısını kapadılar yani yeni çıkan meselelere görüşler....işte o gün bündür İslam dünyası KURAN da ALLAH ın emri olmayan bir çok hurefeyi dine sokup dinmiş gibi yutturdular....tabi tarikat yolu ile islama çok şeyler soktular......
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Seni vobda uğraştırmayayım dostum, direk ıbanı göndereyim makinaya yatıracağını ıbana yatır paraları kırıştırmayalım
    Reis bizde pere kalmadı yol paramız yok sen yedireceğin kuzu ötesini bize yolla biz Alper İbrahim abi Yavuz abi burada yiyelim. Midemiz yapıştı açlıktan

Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Cumhurbaşkanı Erdoğan, orta yüksek ve yüksek teknolojili yatırımlar için 'Yatırım Taahhütlü Avans Kredisi' programının büyüklüğünün 500 milyar liraya çıkartıldığını bildirdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, orta yüksek ve yüksek teknolojili yatırımlar için 'Yatırım Taahhütlü Avans Kredisi' programının büyüklüğünün 500 milyar liraya çıkartıldığını bildirdi

Kaynak : Anadolu Ajansı
    Burdan gelen bilgiye zerre güvenmem bop eş başkanıyım diyenden gelenede.

buda o taraftan gelen açılımlar

İsrailli eski futbolcu olan Eyal Berkovic, İran-İsrail arasındaki gerilimle ilgili değerlendirmede, "Hamas'la çeyrek final, İran'la yarı final oynadık ve yendik, final Türkiye'yle olacak" benzetmesi dikkat çekti.
    Dün İsrailli eski bir futbolcu olan Eyal Berkovic, skandal sözlerde bulundu. Berkovic, İran-İsrail arasındaki gerilimle ilgili değerlendirmede, futbol turnuvası benzetmesi dikkat çekti. Berkovic, "Hamas'la çeyrek final, İran'la yarı final oynadık ve yendik, final Türkiye'yle olacak" dedi.

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/i...ah-926717h.htm
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Kamuda Togg bile zorunlu olamıyorken.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

7. Internette gördüm doğru mu?
    Daha dün zamcık, güncelleme ne ise yapılmıştı.
    Litre fiyatı bu gece benzinde 1 lira 56 kuruş, motorinde 1 lira 87 kuruş artacak.

8. Erdoğan: İran 'in kendini savunması meşru ve hukuki haktır.
    Güzel kapa Kurecik'i.

Sayfa 479/544 İlkİlk ... 379429469477478479480481489529 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •