Sayfa 48/213 İlkİlk ... 3846474849505898148 ... SonSon
Arama sonucu : 1701 madde; 377 - 384 arası.

Konu: İndikatörlere göre AL-SAT veren hisseler

1.  Alıntı Originally Posted by Maia Yazıyı Oku
    alctl hakkında ne düşünüyorsunuz
    ALCTL,
    dün sert bir yükseliş yapmış ve trend ucuna kadar gitmiş. bugünde en yüksek 10,44 görmüş ve oradan dönmüş. yükseliş devamı için 10,46 bandını kırması gerekir diye düşünüyorum. şu an da indikatörleri aşırı alım bölgelerinde, nitekim oralardan satış gelmiş hep. 9,89 bandı ilk destek buranın üzerinde 10,46 ya doğru hareketler görülebilinir ama takip etmek gerekir. 9,89 altında 9,25 e doğru gevşemeler olabilir. indikatörleri şu an düşüş sinyali veriyor gibi. YTD. kendi görüşümdür.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum, yazdıklarım, çizdiklerim ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Tamamen bilgi ve eğitim amaçlı olup kendi düşüncemdir.
    https://twitter.com/bist_teknik

2.  Alıntı Originally Posted by Jamiryo Yazıyı Oku
    sizede hayırlı cumalar,
    öncelikle güldürdüğünüz için sabah sabah teşekkür ederim mızıkacılarla

BRMEN,

C grubu bir kağıt. hacim neredeyse sıfır denecek kadar az. bu yüzden dikkatli olmak gerekir diye düşünüyorum. 22 şubattan bu yana bir düşüş trendinde. 1,04 önemli bir destek, burayı aşağı doğru kırar ise 1, 0,97, ve 0,89 bantlarına doğru gevşeme olabilir gibi. yükselişe geçebilmesi için 1,07 yi kırıp buranın üzerinde tutunabilmesi gerekir. düşüş trendini kırabilmesi için de 1,13 önemli bir direnç. indikatörler de aşağı yönde gibi gözüküyor. şirket zarar da gibi gözüküyor. elinizde yoksa iyi düşünmek gerekir diye düşünürüm böyle kağıtlara girerken. bir anda çok getirisi de götürüsü de olabilir. kendi görüşümdür. YTD.

Gununuze biraz nese kattiysam ne mutlu bana elimde 05 ten var hayirlisi diyelim tsk

Avea inTouch 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by denizci1957 Yazıyı Oku
    KORDSA için beklentinizi ne olur ? Yıllardır düzenli olarak yükselen ve temettü dağıtıyor.
    Analistler hedef 8-8,50 veriyor.
    25% kar açıkladı .
    27 Mart'ta genel kurul var ve temettü nasıl dağıtılacak açıklanacak.
    KORDS,
    bence güzel durumda gibi gözüküyor. hem karlılığı iyi, çok güzel trendi var, ve temettü güven veren bir durumdur.
    orta vadede bu trendi bozmadığı sürece 8,08 e kadar hareket edebilir. trendi bozmaması için 7,33 altına sarkmamalıdır. sarkarsa tekrar bakılır ama, uzun vade için bence diğer verileri gayet güzel. kendi görüşümdür. YTD.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum, yazdıklarım, çizdiklerim ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Tamamen bilgi ve eğitim amaçlı olup kendi düşüncemdir.

4.  Alıntı Originally Posted by Omerva Yazıyı Oku
    Sn jamiryo brsan 8,81 3 degdi hizli bir sekilde tekrar 9,15 du az lot ile durum nedir bakabilir misiniz

LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    BRSAN,
    Tahta çok boş olduğu için ve toplam pasif alışların ortalamaları çok düşük olduğu için o şekilde hareket ediyor gibi. 59703 lot ortalaması şu an 8,574. aşağı doğru taraya taraya veriyorlar verirken. destek ve dirençleri işaretledim ama düşüş trendinde gözüküyor şu an.8,43 e kadar gevşeyebilir. YTD.

5. Hocam soda nasil gorunuyor

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by Levent Yazıyı Oku
    Hocam soda nasil gorunuyor

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    SODA,
    benim en sevdiğim kağıtlardan biridir. gerçekten uzun zamandır güzel bir trendde ve devam ettiriyor gibi. 6 tl önemli bir sınır buranın üzerinde kalırsa gidebileceği noktaları işaretledim. aşağıda orta uzun vade için 5,79 takip edilebilinir. çok yüksek karlılığı, çok iyi öz sermayesi, ve diğer verileri ile orta uzun vade için yatırım yapılası bir kağıt kendimce. ülkemizin güzide kağıtlardan biridir diyebilirim. kısa vade için ben bu güzel kağıda bakmak bile diyebilirim YTD.

7.  Alıntı Originally Posted by Byzombi Yazıyı Oku
    Gununuze biraz nese kattiysam ne mutlu bana elimde 05 ten var hayirlisi diyelim tsk

hayırlısı umarım iyi olur.

8.  Alıntı Originally Posted by Jamiryo Yazıyı Oku
    hayırlısı umarım iyi olur.
    Hepimiz icin ins

Sayfa 48/213 İlkİlk ... 3846474849505898148 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •