Sayfa 48/1001 İlkİlk ... 3846474849505898148548 ... SonSon
Arama sonucu : 8003 madde; 377 - 384 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - III

1. CORONA....
    yaw 80 yaşın üstündeki insanların bile %86 sı atlatıyor..
    60 yaş altı atlatan %99...
    20 yaş altı lösemi vb hastalığı olmayan kimseye birşey olmuyor...
    .....
    Su çiçegi, kabakulak bu coronadan 100 kat tehlikelidir, insanlar bu hastalığı olana misafirliğe giderdi bizim çocuğada bulaşsın ki bağışıklık oluşsun, kimse demezdi ya atlatamazda vefat ederse !!!!
    Doktor değilim, kaç kaç nereye kadar, okul kapatmakla, seyahat kısıtlamakla bu virüsün biteceği yok...tüm hayatını izole olarak sürdüremezsin, muhakkak bir gün bir yerde bulaşacak belki seneye daha yaygın olacak...
    Dünya hiç velveleye verilmese, salgının yeni bir tür oldugu söylenmese, hiç bir tedbir alınmasa normal grip diye çoktan geçmişti, artık çocuklar zaten toprak,çamur, ahır,pislik görmeden büyüyor, bir de üstüne böyle izoleler yapılarak gelecek nesillere büyük kötülük yapılıyor...
    20-30 yıl sonra hafif esintiden üşütüp ölen olur bu dünyada....

İçişleri Bakanlığı, sosyal medyada asılsız ve provokatif koronavirüs paylaşımları yapan 93 şüphelinin tespit edildiğini ve 19’unun gözaltına alındığını açıkladı.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
    İngilizler uyanık onun için sevmeyiz,karakter yapımız benzediğinden ,biz tedbir almayıp bağışıklık kazanacağız diyorlar,dünya isyanda olsa da maçın galibi bu kafada olanlar olacak. Bak İşveçe bağışıklık sistemi sıfır ülkede .Hijyen yüzünden,ülke dişına çıkan her vatandaşı üç gün isal. Bazen aşırı titizlik iyi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
    Temele covid-19 için ne düşünüyorsun diye sormuşlar.
    20 si var 21 i var demiş.
    ALINTI DEĞİLDİR. BEN UYDURDUM

5. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Türkiye etf -12.08%

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Fransa Cumhurbaşkanı Macron, yeni tip koronavirüs nedeniyle ülke genelinde yarından itibaren serbest dolaşımın sınırlandırılacağını açıkladı.

Trump: virüs etkisi Temmuza veya Ağustosa kadar sürebilir veya daha uzun...

Sayfa 48/1001 İlkİlk ... 3846474849505898148548 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •