Sayfa 48/97 İlkİlk ... 38464748495058 ... SonSon
Arama sonucu : 782 madde; 377 - 384 arası.

Konu: DNISI - Dinamik Isı Yalıtım Malzemeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by Underground Yazıyı Oku
    Hocam bu soruyu hakikaten isteyerek-bilerek mi soruyorsunuz? Bakın sadece 3 mesaj yukarıda kopyalamışız. Gün sonu tahta yazısının altındaki linke tıklamanız yeterli.
    Grafikten anlamadığım için sordum ancak buldum lot sayısını grafikten bakarak ama sizin gibi anlayışlı insan yok, bak insan gibi sormuşsunuz teşekkür ederim. Başkaları gibi beleşçi yorumunu yapmamışsınız.
    (Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi değildir. Sadece kendi düşüncelerimdir)

2. Patron neden satmasını istiyorsunuz ki..ben şahsen istmeiuorim...patronun sattığıni alan tahtaya baskı kurqcak ..ertesi gün karla.verip...satmasin ki.tavanlar devam etsin...

Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by KaRPaTi Yazıyı Oku
    Patron neden satmasını istiyorsunuz ki..ben şahsen istmeiuorim...patronun sattığıni alan tahtaya baskı kurqcak ..ertesi gün karla.verip...satmasin ki.tavanlar devam etsin...

Aynen katılıyorum patron satışından sonra dengeler çok değişiyor.

4.  Alıntı Originally Posted by KaRPaTi Yazıyı Oku
    Patron neden satmasını istiyorsunuz ki..ben şahsen istmeiuorim...patronun sattığıni alan tahtaya baskı kurqcak ..ertesi gün karla.verip...satmasin ki.tavanlar devam etsin...

Burada sirket paylari cok değerli olduğu icin değil az sayıda dağıtıldığı için tavan tavan gidiyor. Şirketin ederi belli değil mi aracı kurumlar değer biçmedi mi?
    Şu an ky de halka arz ilgisi var diye bunu kötüye kullanmanın anlamı yok. Ardyz, bayrak, fade niye erken sattı enayi mi onlar görmedi mi tavanda ki payları? Bugün satmasını beklerdim ...yarın da satmazlarsa bişey demiyorum artık

MI 8 SE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazdıklarım kişisel görüşümdür, hiçbir şekilde al sat tut tavsiyesi değildir !

5. Firmanın nasıl yönetildiği niyetlerinin ne olduğu açısından belirleyicidir verilen taahhüdün yerine getirilip getirilmediği veyahut nezaman getirileceği.

Bu kagittan günlük 15 TL kazansam ne olur kazanmasam ne olur. Dengeler nasıl değişir onuda hiç anlamam. Kalıcı olurmuyum ortağı olurmuyum bu hissede ona bakarım. Ama bu kafada yönetilen veya yönetilecek bir şirkette uzun vade asla kalmam. Vurur geçerim.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Ne aç gözlüymüşsün be patron

7. Eğer tavan serilerinden sonra piyasa da satarsa o zaman helal olsun ky. yanında yer alan patron dersiniz neyse

Tavanda kaç milyon var bekleyen

Sayfa 48/97 İlkİlk ... 38464748495058 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •